Πριγκίπισσα Charlotte: Το παλάτι μόλις ανακοίνωσε τα φθινοπωρινά... σχέδιά της

28.05.2019
Πριγκίπισσα Charlotte: Το παλάτι μόλις ανακοίνωσε τα φθινοπωρινά... σχέδιά της
Μάθαμε τι θα κάνει -και πού- από Σεπτέμβρη η μοναχοκόρη του William και της Kate.

Μεγάλωσε και η Charlotte και ήρθε ο καιρός να πάει στο σχολείο. Το παλάτι ανακοίνωσε, λοιπόν, που αποφάσισαν οι γονείς της να στείλουν την 4χρονη πριγκίπισσα.

Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, η μικρή πριγκίπισσα θα πηγαίνει με τον αδελφό της στο σχολείο St. Thomas's στο Battersea του Λονδίνου. Αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την Charlotte, η οποία ακόμη σήμερα πηγαίνει νηπιαγωγείο στο Willcocks.

Ο βασιλικός σχολιαστής Omid Scobie έγραψε στο twitter: «Η πριγκίπισσα Charlotte θα πηγαίνει μαζί με τον πρίγκιπα George στο σχολείο Thomas Battersea από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, όπως ανακοίνωσε το παλάτι του Kensington.

Ο διευθυντής του σχολείου Simon O'Malley αναφέρει: «Δεν βλέπουμε την ώρα να την καλωσορίσουμε στο σχολείο όπως και όλους τους νέους μαθητές μας, τον Σεπτέμβριο».

Η ρεπόρτερ βασιλικών θεμάτων της Daily Mail, Rebecca English, επιβεβαίωσε επίσης την είδηση με το εξής tweet: «Η πριγκίπισσα Charlotte θα πηγαίνει μαζί με τον πρίγκιπα George στo Thomas Battersea από τον Σεπτέμβριο του 2019. Ο Simon O'Malley, διευθυντής του Thomas Battersea, δήλωσε ότι είναι «ενθουσιασμένοι».

Ο πρίγκιπας George μελετά τα πάντα, από μαθήματα κολύμβησης μέχρι μαθήματα μπαλέτου, τα οποία θα ταιριάζουν με το πρόγραμμα της Charlotte. Τον Μάρτιο του 2018, ο πρίγκιπας William δήλωσε στον πρωθυπουργό της Μάλτας, «Η κόρη μου Charlotte τρελαίνεται να χορεύει», σύμφωνα με το People.

Συνεχίζοντας να επαινεί τον George, ο William μίλησε τον περασμένο Οκτώβριο στους νικητές του BBC Radio 1 Teen Award, για τα ταλέντα του γιου του. Ο πρίγκιπας William εξήγησε: «Ο George κάνει χορό και αγαπά να χορεύει. Και ξέρετε η μητέρα μου πάντα συνήθιζε να χορεύει, αγαπούσε τον χορό. Και αν είναι κάτι που αγαπάς πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς. Μην αφήνεις κανέναν άλλο να σου πει τι θα κάνεις. Συνέχισε να το κάνεις».