«Ο θάνατος της πριγκίπισσας Diana δεν ήταν ατύχημα»

27.05.2019
«Ο θάνατος της πριγκίπισσας Diana δεν ήταν ατύχημα»
Αυτό ισχυρίζονται δύο ακόμα μάρτυρες που λαμβάνουν θέση

Η Robin και ο Jack Firestone ισχυρίστηκαν ότι οι βρετανικές και οι γαλλικές αρχές τους εμπόδισαν να δώσουν μαρτυρίες και δηλώνουν ότι φοβούνται ακόμα και τώρα για τη ζωή τους

Η πριγκίπισσα και ο φίλος της Dodi Fayed έχασαν τη ζωή τους όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συνετρίβη στη σήραγγα Pont de 'l'Alma, στο Παρίσι, στις 31 Αυγούστου το 1997.

Η Robin και ο Jack Firestone [φωτό κάτω] ισχυρίστηκαν ότι οι βρετανικές και οι γαλλικές αρχές, τους εμπόδισαν να δώσουν μαρτυρίες.

Το ζευγάρι - που πήγαινε πίσω στο ξενοδοχείο του με τον 11χρονο γιο τους Brandon - αποκάλυψε ότι είδε δύο μαύρα και μυστηριώδη αυτοκίνητα να σταματούν μπροστά από τη Mercedes της Diana και ισχυρίζεται ότι τα αυτοκίνητα συμμετείχαν στη συντριβή.

«Έχουν μείνει στο μυαλό μου τόσο ζωντανά μέχρι σήμερα», δήλωσε η Robin στην Express. «Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήταν εκεί. Κοίταζαν περίεργα αυτό που είχε συμβεί. Είδα αυτά τα σκούρα αυτοκίνητα και πρέπει να είχαν μπει μπροστά από αυτό της Diana.

«Ήταν απλά περίεργα σταθμευμένα και δεν θυμάμαι κανέναν να ήταν μέσα τους. Τα δύο αυτοκίνητα προπορεύονταν από το αυτοκίνητο της Diana. Στη συνέχεια θάφτηκαν όλες οι αναφορές για αυτούς, αλλά ήταν εκεί».

«Εξακολουθούμε να ζούμε σήμερα με το φόβο εξαιτίας αυτού που είδαμε και του τι μας είπαν», λέει η Robin. Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι ο θάνατός της δεν ήταν ατύχημα. «Νομίζω ότι η συντριβή ήταν από βασιλικό χέρι και εμπλέκονται άλλες δυνάμεις», προσθέτει ο Jack.

«Θα μπορούσε ακόμα να συμβεί σε εμάς κάτι κακό. Υπάρχουν αρκετοί τρελοί εκεί έξω που μπορεί να προσπαθούν να μας φιμώσουν».

«Ελπίζω ότι μια μέρα, καθώς ο William και ο Harry μεγαλώνουν, θα θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για να μάθουν τι πραγματικά συνέβη με τη μητέρα τους. Αν ήταν η μητέρα μου, σίγουρα θα ήθελα να μάθω» λέει ο Jack.

«Ελπίζω ότι κάποια μέρα θα βρουν την αλήθεια».