Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει κάθε πρωί τι θα φορέσει

23.07.2019
Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει κάθε πρωί τι θα φορέσει
Όσα περισσότερα πράγματα μαθαίνουμε για το παλάτι του Μπάκιγχαμ, τόσο περισσότερο θα θέλαμε να είμαστε φίλες με τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Όχι μόνο σταματάει τα πάντα για να φάει μια φέτα σοκολατένιο κέικ κάθε απόγευμα, οπουδήποτε και αν είναι στον κόσμο και λατρεύει να πίνει ένα ποτήρι σαμπάνια, αλλά η Αυτής Μεγαλειότητα έχει επίσης έναν ολόκληρο όροφο δικό της για τα ρούχα, τα παπούτσια και τις τσάντες της. Και το πιο εντυπωσιακό; Αποφασίζει τι θα φορέσει καθημερινά, μέσα από σκίτσα που της ζωγραφίζει το προσωπικό της.

Σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό μπάτλερ Paul Burrell, η βασίλισσα «πρέπει να έχει τα σύνολα που θα φορέσει, κατεβασμένα στο δωμάτιο της καθώς όλα τα ρούχα της φυλάσσονται στον τελευταίο όροφο».

«Η αμπιγιέζ της θα προτείνει το πρωί δύο σύνολα, τα οποία έχει από πριν επιλέξει και θα τα περιγράψει με σκίτσα μαζί με κομμάτια από το υλικό τους , έτσι ώστε η Βασίλισσα να μπορέσει να θυμηθεί αν είναι από μετάξι ή βαμβάκι ή μαλλί», δήλωσε ο μπάτλερ στο Royal Box του Yahoo.

«Το σύνολο που η Βασίλισσα θα επιλέξει είναι και εκείνο που θα της κατεβάσουν από πάνω και έτσι η ίδια δεν βλέπει στην πραγματικότητα τη γκαρνταρόμπα με τα ρούχα της».

Το βασιλικό πρωτόκολλο της μόδας δεν τελειώνει όμως εκεί, γιατί η Βασίλισσα θα επιλέξει συχνά ένα φανταχτερό χρωματιστό παλτό, ένα καπέλο και φόρεμα από τη μοδίστρα της Angela Kelly για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: για μπορεί να εντοπιστεί μέσα στο πλήθος. Επίσης, φοράει πάντα μια τσάντα από την αγαπημένη της σχεδιάστρια Launer.

Και μετά εμείς σκεφτόμασταν ότι το ντύσιμο είναι μια αγγαρεία!

Νικολέτα Μακρή