Ο πρίγκιπας William και τα τρία παιδιά του σε μια φωτογραφία που δεν έχεις ξαναδεί

24.07.2019
Ο πρίγκιπας William και τα τρία παιδιά του σε μια φωτογραφία που δεν έχεις ξαναδεί
Η αδημοσίευτη φωτογραφία των τεσσάρων γαλαζοαίματων κάνει τον γύρο του διαδικτύο με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του πρίγκιπα George.

Σύσσωμη η οικογένεια των Cambridges βρέθηκε πρόσφατα σε φιλανθρωπικό αγώνα πόλο όπου ο μπαμπάς συμμετείχε και μάλιστα έπαιξε εναντίον της ομάδας με την οποία "κατέβηκε" ο αδελφός του, πρίγκιπας Harry. Και ναι, στην εκδήλωση αυτή βρέθηκε και η Meghan με τον νεοφώτιστο Archie, πραγματοποιώντας την πρώτη κοινή δημόσια -ανεπίσημη- εμφάνιση μαζί με τη συννυφάδα Kate και τα παιδιά τους.

Από εκείνη την ημέρα είδαμε πολλές φωτογραφίες όμως να που προχθές (22/4/2019) προέκυψε και μία που δεν είχε κυκλοφορήσει ως τότε.

Σε αυτή βλέπουμε τον πρίγκιπα William έχοντας στην αγκαλιά του τον μιικρότερο γιο του, Louis και μπροστά του τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, George και Charlotte να ποζάρουν μαζί με δύο μέλη της Ιρλανδικής Φρουράς που βρέθηκαν εκεί με πολιτικά, καθώς και με το σκυλάκι μασκότ της φρουράς αυτής, που φαίνεται ότι κέρδισε το ενδιαφέρον της μικρής πριγκίπισσας.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στη σελίδα @ArmyInLondon μαζί με τις ευχές της φρουράς προς τον πρίγκιπα George για τα γενέθλιά του εκείνη την ημέρα και από εκείνη τη στιγμή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Όσο για τη μαμά Kate; Μπορεί να μην τη βλέπουμε στη φωτογραφία αλλά σίγουρα κάπου εκεί κοντά βρίσκεται. Ίσως εκείνη τη στιγμή να ξεκουραζόταν λίγο καθώς όσο ο σύζυγός της έπαιζε πόλο εκείνη ήταν full time μαζί με τα παιδιά. Ίσως είχε "αναλάβει" εκείνος για λίγο τα παιδιά, δίνοντάς της λίγο χρόνο για την ίδια. Υποθέτουμε!