Σάλος από το baby Botox της Kate - Τι απαντά το παλάτι;

25.07.2019
Σάλος από το baby Botox της Kate - Τι απαντά το παλάτι;
Οι... ρυτίδες της δούκισσας του Cambridge ξανά στο προσκήνιο!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Kate "πείραξε" λίγο το πρόσωπό της, με τον γιατρό που φέρεται να "έβαλε" το χεράκι του να την "ξεμπροστιάζει" δημοσίως. Μήπως όμως δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα; Για να δούμε τι ακριβώς συνέβη, με τη σειρά.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση του πλαστικού χειρουργού Dr. Munir Somji της Dr. Medi Spa Clinic που εδρεύει στο Έσεξ και στο Λονδίνο.

Αναρτώντας δύο φωτογραφίες τύπου "Πριν & Μετά" της 37χρονης δούκισσας στον λογαριασμό της κλινικής, ο γιατρός ανέπτυξε μια θεωρία σχετικά με τα "καλά" του baby botox "κλέβοντας", όμως ξεκάθαρα το όλο θέμα. Γιατί, τι μας είπε, στην αλήθεια ο ντόκτορ; Για να δούμε:

"Η Kate μας αγαπά λίγο baby Botox. Ασθενείς έρχονται από πολύ μακριά για να με δουν σχετικά με αυτή τη διαδικασία. Είναι πραγματικά τόσο απλό... Οι γιατρό που αφήνουν τους ασθενείς τους με τα φρύδια στο... πάτωμα δεν έχουν καμία δικαιολογία. Επίσης, σημειώστε ότι σημειώστε την πτώση του μεσαίου τμήματος του φρυδιού αλλά την ανύψωση της πλευρικής ουράς του. Το μαγικό με το baby Botox είναι ότι δεν σου αφήνει κανένα βάρος και σου χαρίζει μια διακριτκή λείανση των γραμμών καθώς και καλύτερη θέση στα φρύδια. Τώρα το 90% των ασθενών μου κάνουν baby Botox και είναι πανευτυχείς, ακόμη και 3-4 μήνες μετά τη θεραπεία".

Μάλιστα... Ιδού και ο φωτογραφίες που χρησιμοποίησε στην ανάρτησή του ο "δαιμόνιος" επαγγελματίας.

Όπως είναι προφανές, από τη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν προκύπτει σε κανένα σημείο η βεβαιότητα ότι η Kate είναι πελάτισσά του. Αιχμές αφήνονται πολλαπλώς, όμως με σαφήνεια δεν αποκαλύπτεται τίποτα.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος του ποσταρίματος, ωστόσο, επετεύχθη στο 100% του καθώς μεγαλύτερη διαφήμιση από αυτή δεν θα μπορούσε να έχει η κλινική. Εύγε στον marketing manager της, ο οποίος, για την ιστορία, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν η Kate είναι η δεν είναι πελάτισσά τους.

"Δεν θα μπορούσαμε να αποκαλύψουμε τέτοια στοιχεία για κανέναν πελάτη μας", απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έγινε από τη New York Post, ο Sammy Curry, επικαλούμενος ιδιωτικά συμφωνητικά εχεμύθειας που υπογράφουν με τους "ευυπόληπτους" πελάτες τους.

Αλίμονο!

Η όλη έκταση που πήρε το ζήτημα, ωστόσο, ανάγκασε εκπρόσωπο του παλατιού να απαντήσει σχετικά, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι το ποστ περιλαμβάνει την παραμικρή αλήθεια, τονίζοντας παράλληλα ότι "Η Βασιλική Οικογένεια δεν υποστηρίζει ποτέ διαφημιστική δραστηριότητα".

Όσο για το αν η Kate έχει κάνει baby Botox ή όχι; Προφανώς -επίσημα- δεν θα μάθουμε ποτέ. Ωστόσο, εμείς οφείλουμε να επαναλάβουμε, όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν με διάφορες αφορμές, ότι η δούκισσα του Cambridge είναι γνωστή για την εκφραστικότητα του προσώπου της καθώς και τις γκριμάτσες που πολλές φορές έχει καταγράψει ο φακός. Η εκφραστικότητα αυτή αποτυπώνεται σε κάθε χαρακιά του προσώπου της και την κάνει ακόμη πιο... ανθρώπινη και συμπαθή στον κόσμο.

Και αυτή είναι η αλήθεια. Αν μερικές μέρες είναι πιο ξεκούραστη από άλλες, αυτό είναι... ανθρώπινο. Αν όντως αποφάσισε να "πειράξει" κάπως το πρόσωπό της, επίσης ανρθρώπινο είναι. Ωστόσο, παραθέτουμε τις δυο αυτές πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Kate [μία στην αρχή και μία στο τέλος του θέματος] από την τελευταί της δημόσια εμφάνιση στον τελικό του Wimbledon, όπου δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει τις ρυτίδες της. Έτσι, για την ιστορία.

Ζωή Κίττα