Δες πόσο μοιάζει ο πρίγκιπας George στον μπαμπά William, όταν ήταν στην ίδια ηλικία [photos]

25.07.2019
Δες πόσο μοιάζει ο πρίγκιπας George στον μπαμπά William, όταν ήταν στην ίδια ηλικία [photos]
Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε ότι ο γλυκούλης πρίγκιπας George έγινε έξι ετών!

Στις νέες φωτογραφίες γενεθλίων, που κυκλοφόρησαν από το παλάτι του Kensington και τράβηξε η δούκισσα του Cambridge, ο George δείχνει ευτυχισμένος και ξέγνοιαστος, καθώς ξεκαρδίζεται μπροστά στην κάμερα, φορώντας ένα μπλουζάκι της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Οι royal fans εννοείται ότι λατρεύουν τις φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να διαπιστώσουν ότι ο μικρός πρίγκιπας είναι σχεδόν ίδιος με τον πατέρα του William όταν και εκείνος ήταν στην ίδια ηλικία.

Ένας follower σχολίασε σε μία από τις εικόνες: «Μοιάζει τόσο στον υπέροχο πατέρα του, πρίγκιπα William. Η πριγκίπισσα Diana θα ήταν τόσο υπερήφανη για το γιο και τον εγγονό της»!

Ένας άλλος συμφώνησε, προσθέτοντας: «Θα γίνει ένας όμορφος νέος, όπως ο πατέρας του».

Και πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν σίγουρα ομοιότητες.

Ωστόσο, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι ένα μίγμα του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Ένας χρήστης έγραψε: «Μοιάζει με τον William αλλά και με την Κate (ή όπως η ίδια είπε κάποτε: «the Middleton eyes» εννοώντας ότι έχει τα μάτια της).

Πάντως υπάρχει σίγουρα ένα πράγμα που ο George πήρε από τον μπαμπά του, την αγάπη για το ποδόσφαιρο. Ο δούκας του Cambridge είναι πρόεδρος της FA (ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας ) και φαν της Aston Villa και ελπίζει ο νεαρός πρίγκιπας να του μοιάσει. Και μπορεί αυτό να φαίνεται ότι θα γίνει, αν τουλάχιστον ο μικρούλης ήθελε να φορέσει από μόνος του αυτό το μπλουζάκι.

Πολύ γλυκό!