Kate και William: Η κίνηση-ματ που τους έφερε "πάνω" από τους Sussexes

10.09.2019
Kate και William: Η κίνηση-ματ που τους έφερε "πάνω" από τους Sussexes
Τα "θεματάκια" μεταξύ των δύο royal couples της Βρετανίας καλά κρατούν. Αυτή τη φορά, η ζυγαριά γέρνει προς το μέρος των Cambridges. Έπαιξαν κάποιον ρόλο τα παιδιά τους, βέβαια.

Το "σίριαλ" για τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στους Cambridges και τους Sussexes συνεχίζεται, με τα ΜΜΕ να ασχολούνται με κάθε λεπτομέρεια που εντοπίζουν σχετικά με το ένα ή το άλλο ζευγάρι.

Αυτή τη φορά, το "ζήτημα" προέκυψε από τις επίσημες σελίδες του κάθε ζεύγους στο Instagram. Η Kate και ο William μόλις ξεπέρασαν τους 10 εκατομμύρια followers έναντι των 9.4 εκατομμυρίων της Meghan και του Harry.

Οι #TeamCambridge ζητωκραυγάζουν ότι τους "κατατρόπωσαν" τους #TeamSussex αν και μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι τόοοοσο ικανοποιημένοι αν αναλογιστούν πόσο "Φρέσκοι" είναι οι δεύτεροι στο Instagram.

O λογαριασμός της Meghan και του Harry μετρά μόλις πέντε μήνες ενώ εκείνος της Kate και του William κάτι χρόνια. Αναλογικά, δηλαδή, η επιτυχία δεν είναι και τόσο μεγάλη. Την καταγράφουμε, ωστόσο, υπογραμμίζοντας και τον ρόλο που έπαιξαν σε αυτή τα δυο μεγαλύτερα παιδιά των Cambridges.

Ο George και η Charlotte ξεκίνησαν το σχολείο και οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι γονείς τους μέσω social media ήταν αυτές που έφεραν ακόμη περισσότερο κόσμο στα ιντερνετικά... λημέρια τους.

Συγκεκριμένα η επίσημη φωτογραφία των πριγκιπόπουλων στην πρώτη μέρα του σχολείου τους έκανε τη διαφορά.

Φυσικά, οι Sussexes έχουν "άσσους" στα μανίκια καθώς όπου νάναι θα μοιραστούν κάποια νεότερη φωτογραφία του ακριβοθώρητου Archie και μάλλον τα royal αδέλφια τους θα δουν τη... σκόνη τους.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες!!!