Flashback: Όταν η Meghan Markle άνοιγε βαλίτσες στην τηλεόραση με sexy outfit [video]

10.12.2019
Flashback: Όταν η Meghan Markle άνοιγε βαλίτσες στην τηλεόραση με sexy outfit [video]
Δεν είναι άγνωστο ότι στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα η νυν δούκισσα του Sussex είχε περάσει και από το τηλεπαιχνίδι Deal or No Deal. Σήμερα γυρίζουμε τον χρόνο πίσω και θυμόμαστε μερικές απο εκείνες τις στιγμές, μέσα από εικόνες αλλά και από μαρτυρίες μιας... συναδέλφου της.

Στα πρώτα της βήματα για τον χώρο της υποκριτκικής, η Meghan, όπως όλες οι εκκολαπτόμενες ηθοποιοί, εξάλλου, εργαζόταν και ως μοντέλο. Συμμετείχε και σε αρκετές διασφημίσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουμε, σαφώς, εκείνη του Men' s Health όπου ψήνει μπιφτέκια αφαιρόντας σιγά σιγά τα ρούχα της, αλλά υπήρξε επίσης ένα από τα 26 κορίτσια που άνοιγαν τις βαλίτσες στο τηλεοπτικό Deal Or Non Deal.

Ιδού μια γεύση από τον ρόλο της σε αυτό το παιχνίδι

Από αυτή την εκπομπή πολύς ντόρος έχει γίνει για το εορταστικό επεισόδιο του 2006, όπου τα κορίτσια όλα φόρεσαν ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό σέξι Santa φόρεμα και πόζαραν αναλόγως.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες του επεισοδίου που ήρθαν ξανά στη δημοσιότητα, η Meghan φοράει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα με λευκή γούνα και ένα ζευγάρι πέδιλα με glitter.

Αρκετά πρώην μοντέλα που εμφανίστηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή έχουν μιλήσει από τότε για τις συνθήκες που έπρεπε να «υπομείνουν» μέσα στις προκλητικές στολές και για τις ώρες ορθοστασίας που πέρασαν φορώντας τα τακούνια.

Η Tameka Jacobs, για παράδειγαμ, η οποία δούλεψε στην εκπομπή μαζί με τη Meghan, δήλωσε στη Sun ότι λόγω του συγκεκριμένου concept του παιχνιδιού, ήταν δύσκολο μετά να τη λάβουν υπόψιν σοβαρά ως ηθοποιό.

Διάβασε και αυτό: Αυτό είναι το καθημερινό μενού της Meghan Markle - Υγιεινές αλλά και χορταστικές συνταγές!

«Οι φιλοδοξίες της Meghan ήταν να κερδίσει ένα Όσκαρ ή να πάει στο Broadway, όμως αν φοράς μίνι φορέματα, ψηλά τακούνια, push up σουτιέν και αυτό που θες να κάνεις είναι να γίνεις μια σοβαρή ηθοποιός, τότε είναι δύσκολο να το πετύχεις» είπε με καυστικό τρόπο για το μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και πρόσθεσε:«Υπήρχε μεγάλη πίεση να μην πάρουμε βάρος και ζυγιζόμασταν κάθε πρωί. Ο παραγωγός βρισκόταν σε μια καρέκλα και μας είχε στη σειρά».

Μας κοιτούσε και έδινε εντολές όπως: «Ρίξε περισσότερο μαλλί πάνω σου» ή «φτιάξε το στήθος σου» και όντως υπήρχε πολύ γέμισμα στα σουτιέν μας. Είχαμε πάθει αμόκ από το πόσα πράγματα ήταν μέσα τους».

Αυτά βέβαια, ανήκουν στο παρελθόν με τη Meghan να έχει βρει τον πρίγκιπά της και να ζει το δικό της, αληθινό παραμύθι.

Για την ιστορία, ιδού μερικά στιγμιότυπα από εκείνο το εορταστικό επεισόδιο: