Στον Καναδά η Meghan: Πήγε να πάρει τον Αrchie και άφησε τον Harry να "καθαρίσει"

10.01.2020
Στον Καναδά η Meghan: Πήγε να πάρει τον Αrchie και άφησε τον Harry να "καθαρίσει"
Δεν "ιδρώνει" το αυτί της δούκισσας, φαίνεται, και αυτό που είναι να κάνει, θα το κάνει πάση θυσία.

Μία μόλις μέρα μετά τη "ρουκέτα" που πέταξε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, στη βασιλική οικογένεια, αλλά και σε όλη τη Βρετανία, η Meghan Markle, έφτιαξε ξανά τις βαλίτσες της (σημειωτέον είχε μόλις επιστρέψει από διακοπές 6 εβδομάδων εκτός χώρας) και πήγε στον Καναδά, όπου βρισκόταν και τις ημέρες πριν γυρίσει στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η 38χρονη δούκισσα του Sussex πήγε να πάρει τον γιο της, Archie, τον οποίο είχε αφήσει, πιθανότατα με την οικογένεια της κολλητής της φίλης, Jessica Mulroney.

Η είδηση, παρότι ανεπίσημη, επιβεβαιώθηκε από τον βασιλικό ανταποκριτή του BBC, Jonny Dymond, όπως επιβεβαιώθηκε επίσης η είδηση που θέλει τα γραφεία του δούκα του Cambridge και του πρίγκιπα της Ουαλλίας να έχουν δώσει αυστηρές οδηγίες στους ανθρώπους τους να εργαστούν στενά με τους ανθρώπους των Sussexes για να "βρεθεί μια λύση στο θέμα που προέκυψε τόσο ξαφνικά".

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη το βράδυ, με ανακοίνωσή τους στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, o Harry και η Meghan ανακοινωσαν σε όλο τον κόσμο την απόφασή τους να αποσυρθούν. Συγκεκριμένα, ανέφεραν ότι σκοπεύουν να παραιτηθούν των υποχρεώσεών τους ως senior royals στηρίζοντας, όμως, πάντα τη βασίλισσα και την κοινοπολιτεία, να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ της Βρετανίας και της Βόρειας Αμερικής και να εργαστούν για να βιοποριστούν.

Μέγας σάλος ακολούθησε την ανακοίνωση, ιδιαίτερα, καθώς όπως έγινε γνωστό, δεν είχε κανείς ιδέα, ούτε στο παλάτι. Η βασίλισσα εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας ότι να μεν είναι αντιληπτή η ανάγκη του ζεύγους για διαφορά προσέγγισης του θεσμού, "όμως αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που θα χρειαστούν χρόνο για να προχωρήσουν".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λοιπόν, καταγράφονται συσκέψεις επί συσκέψεων στο παλάτι με σκοπό να βρεθεί λύση, φαίνεται όμως ότι η Meghan "την... έκανε με ελαφρά πηδηματάκια" αφήνοντας τον Harry να "καθαρίσει την μπουγάδα" με την οικογένειά του. Ας μας συγχωρηθούν οι εκφράσεις, όμως βρίσκουμε ότι ταιριάζουν "γάντι" στην περίσταση! Γιατί αυτό έγινε.

Έριξε τη βόμβα και έφυγε. Ένιψε τας χείρας της. Κυρία! Θα δείξει...

Προς το παρόν, η όλη υπόθεση εξελίσσεται και αναμένεται το επόμενο κεφάλαιο με ενδιαφέρον ενώ τα σενάρια σχετικά με την επόμενη μέρα τους ζεύγους αλλά και της βασιλείας γενικότερα, βρίσκονται σε... πρώτη ζήτηση εντός και εκτός βρετανικών συνόρων.

Ζωή Κίττα