Charlotte, Louis και George: Το νέο βίντεο με τα πριγκιπόπουλα έχει κάνει ρεκόρ στο instagram -και όχι άδικα

27.03.2020
Charlotte, Louis και George: Το νέο βίντεο με τα πριγκιπόπουλα έχει κάνει ρεκόρ στο instagram -και όχι άδικα
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράστηκαν χθες το βράδυ ένα βίντεο που έχει ενθουσιάσει όλο τον κόσμο. Ύστερα από αρκετό καιρό, βλέπουμε και τα τρία παιδιά τους μαζί και είναι σκέτη... γλύκα!

Όπως είχαμε κάνει και στη χώρα μας πριν από λίγες μέρες, έτσι και στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχαν ορίσει χθες (26/3/2020) μια ώρα κατά την οποία βγήκαν όλοι στα μπαλκόνια και χειροκρότησαν δυνατά προς τιμή των γιατρών και νοσηλευτών που βρίσκονται στα "χαρακώματα" αυτού του νέου "παγκόσμιου πολέμου με τον αόρατο εχθρό" από την πρώτη στιγμή.

Οι Cambridges συμμετείχαν επίσης σε αυτή την κινητοποίηση και μάλιστα, πολύ δυναμικά. Μέσω των τριών παιδιών τους.

Εκείνη την ώρα, το royal ζεύγος, μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τους πρίγκιπες George, Charlotte και Louis να χειροκροτούν στην αυλή τους, στέλνοντας κι εκείνα το δικό τους μήνυμα αγάπης. ΄Ενα βίντεο που μέχρι αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 5,2 εκατομμύρια προβολές!

Στη συνέχεια, το εν λόγω απόσπασμα ενώ δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε δύο πράγματα. Αφενός το πόσο έχει μεγαλώσει ο Louis, o οποίος είναι σκέτος γλύκας, κάνει τη "δουλειά" του με ευλάβεια και κοιτάζει τα μεγαλύτερα αδέλφια του με δέος για επιβεβαίωση, ενώ το γελάκι της σκανταλιάρας Charlotte προς το τέλος τα "σπάει".

"Για όλους τους γιατρούς, νοσοκόμες, φροντιστές, GPs, φαρμακοποιούς, εθελοντές και τα υπόλοιπα μέλη του προσωπικού που εργάζονται ασταμάτητα για να βοηθήσουν εκείνουςο που επηρεάστηκαν από τον #COVID19: Ευχαριστούμε", διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

Για την ιστορία, ιδού και η ανάρτηση των Sussexes για την ίδια αφορμή. Ένα ευχαριστήριο μήνυμα που αναρτήθηκε στα stories του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram.