Meghan Markle: Το πρόβλημα υγείας που δημιουργήθηκε όσο ήταν ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας

28.03.2020
Meghan Markle: Το πρόβλημα υγείας που δημιουργήθηκε όσο ήταν ήταν μέλος της βασιλικής οικογένειας
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry έχουν προχωρήσει επίσημα με τη νέα τους ζωή μακριά από όλο το δράμα της βασιλικής οικογένειας και ζούσαν μέχρι πρότινος στον Καναδά, ενώ φήμες τους θέλουν να έχουν μετακομήσει ήδη στο Λος Άντζελες. Από τη στιγμή που οι Meghan και Harry ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα προκύπτουν διάφορες αποκαλύψεις σχετικά με πράγματα που έπρεπε να υπομείνει εκείνη όσο καιρό ζούσε στη Βρετανία.

Κατά τη διάρκεια της "θητείας" της στη βασιλική οικογένεια, η Meghan, αναγκαζόταν να ασχολείται σχεδόν κάθε μέρα με αθέμιτες, ρατσιστικές και αρνητικές ιστορίες των tabloid. Κάποια στιγμή, ανέφερε με ειλικρίνεια σε δημοσιογράφο ότι η αντιμετώπιση του Τύπου ήταν πραγματικά «προκλητική» και ότι αισθανόταν εξαιρετικά «ευάλωτη».

Ένα νέο ρεπορτάζ από την εφημερίδα «Us Weekly» αποκάλυψε ακόμα πιο θλιβερές λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή της Meghan ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού, η προσοχή που έπρεπε να δίνει ήταν τόσο μεγάλη που η Meghan φοβόταν πραγματικά να βγαίνει έξω επειδή δεν ήθελε να κάνει τίποτα που θα μπορούσε να προσελκύσει ακόμα περισσότερο μια αρνητική δημοσιότητα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «αισθανόταν παγιδευμένη και «κλειστοφοβική» και υπέφερε από κρίσεις πανικού εξαιτίας όλου αυτού του στρες.

Ευτυχώς όμως η μετακόμιση στον Καναδά ήταν μια τεράστια ανακούφιση γι 'αυτήν. Η πηγή πρόσθεσε: «Η Meghan είναι ενθουσιασμένη που έχει ξεφύγει από το χάος του Λονδίνου. Αισθάνεται σαν ένας νέος άνθρωπος». Εκτός από το να μην την κυνηγά ο βρετανικός Τύπος, η Meghan φέρεται να απολαμβάνει το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ακολουθεί το ξεπερασμένο βασιλικό πρωτόκολλο πια, καθώς ήταν κάτι που δεν άντεχε. Η πηγή της Us Weekly αποκαλύπτει: «Η Meghan μπορεί να βγει φορώντας φόρμα της γιόγκα και να μην επικριθεί γιατί δεν ακολουθεί το dress code. Αισθάνεται πιο χαλαρή και της αρέσει να περπατάει χωρίς σχεδόν καθόλου μακιγιάζ».

Διάβασε και αυτό: Charlotte, Louis και George: Το νέο βίντεο με τα πριγκιπόπουλα έχει κάνει ρεκόρ στο instagram -και όχι άδικα

Ας της ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία σε αυτό το κεφάλαιο! Ήδη φαίνεται ότι η ζωή στον Καναδά και στις ΗΠΑ στη συνέχεια θα είναι πολύ καλή για την ψυχική υγεία της Meghan και του Harry και για όλα τα project που θέλουν να δουλέψουν εκτός των ορίων της βασιλικής οικογένειας.

Νικολέτα Μακρή