Η Camilla βγήκε από την απομόνωση και αποκαλύπτει το κομμάτι που τη δυσκόλεψε περισσότερο αυτές τις μέρες της μοναξιάς

07.04.2020
Η Camilla βγήκε από την απομόνωση και αποκαλύπτει το κομμάτι που τη δυσκόλεψε περισσότερο αυτές τις μέρες της μοναξιάς
Οι 14 ημέρες αυστηρής απομόνωσης στις οποίες υποβλήθηκε η δούκισσα της Κορνουάλης αφού ο σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πέρασαν. Βρίσκεται ήδη στο γραφείο της, έχει πιάσει... δουλειά και "εξομολογείται".

Ο πρίγκιπας Κάρολος βγήκε από αυτή τη δοκιμασία του κονονοϊού πριν από λίγες μέρες όμως μόλις χθες έσμιξε ξανά με τη σύζυγό του καθώς έπρεπε κι εκείνη να συμπληρώσει τις ημέρες της δικής της καραντίνας.

Το Clarence House δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία της Camilla που δειχνει τη δούκισσα της Κορνουάλης μέσα στο γραφείο της στο Birkhall της Σκοτίας όπου το royal ζεύγος περνά την περίοδο του αποκλεισμού λόγω κορονοϊού.

Η Camilla δείχνει χαλαρή, ευδιάθετη και υγιής να μιλά στο τηλέφωνο στο πλαίσιο της εθελοντικής πρωτοβουλίας "Check in and Chat" στην οποία συμμετέχει [φωτό επάνω] Στην άλλη άκρη της γραμμής, η 85χρονη Doris Winfield η οποία είχε περάσει επίσης τις προηγούμενες δύο εβδομάδες σε αυτό-περιορισμό στο Rickmansworth, έξω από το Λονδίνο, όπου ζει.

Η Doris έχει τρεις κόρες, αλλά ζει μόνη της και στην κουβέντα που είχε με τη δούκισσα οι δυο τους μίλησαν ακριβώς για αυτό, το πόσο λείπουν και στις δυο οι δικοί τους άνθρωποι.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Camilla στην συνομιλήτριά της, το πιο δύσκολο κομμάτι της απομόνωσης ήταν το ότι δεν μπορούσε να αγκαλιάσει τα εγγόνια της!

Για τη ιστορία θυμίζουμε ότι η δούκισσα της Κορνουάλης έχει πέντε εγγόνια από τα παιδιά της από τον γάμο της με τον Andrew Parker Bowles και τέσσερα από τον γάμο της με τον Κάρολο, τα πριγκιπόπουλα του William και του Harry.

Την καταλαβαίνουμε!