Η Meghan Markle σε ανοιχτή σύγκρουση με το Παλάτι - Η επίθεση και η πρωτοφανής απάντηση από το Μπάκιγχαμ

04.03.2021
Η Meghan Markle σε ανοιχτή σύγκρουση με το Παλάτι - Η επίθεση και η πρωτοφανής απάντηση από το Μπάκιγχαμ
Τρεις μέρες πριν από την προβολή της πολυαναμενόμενης συνέντευξης του δούκα και της δούκισσας του Sussex στην Oprah Winfrey και η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει. Οι δυο "αντίπαλοι" έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους και η σύγκρουση αναμένεται σκληρή!

Στις 7 Μαρτίου, ως γνωστόν, θα προβληθεί η συνέντευξη που έδωσαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry στην Oprah Winfrey. Μια πρώτη γεύση πήραμε ήδη μέσω δύο μικρών teasers που δόθηκαν, αρχικά, στη δημοσιότητα. Σε αυτά ακούσαμε τον Harry, στην ουσία να επαναλαμβάνει πόσο φοβόταν ότι η ιστορία -των όσων πέρασε η μητέρα του από τον Τύπο - να επαναλαμβάνεται τονίζοντας πόσο σκληρό ήταν αυτό για τους δυο τους, αλλά, τουλάχιστον είχαν ο ένας τον άλλον -αντίθετα από την Diana που το πέρασε όλο μόνη. Ακούσαμε την Oprah να εξηγεί ότι κανένα θέμα δεν θα είναι off limits, αλλά την Meghan δεν την ακούσαμε καθόλου.

Η δούκισσα άνοιξε το στόμα της στο τρίτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα και έδωσε ξεκάθαρη γεύση του τι πρόκειται να επακολουθήσει.

«Πώς νιώθεις που το Παλάτι ακούει την αλήθεια σου σήμερα;», ρωτάει η Oprah και η Markle... απασφαλίζει: «Δεν ξέρω πώς περίμεναν μετά από τόσο καιρό να παραμείνουμε σιωπηλοί τη στιγμή που η φίρμα παίζει τόσο ενεργό ρόλο στη διαιώνιση ψευδών που μας αφορούν και αν αυτό ενέχει κάποιο ρίσκο να χάσουμε πράγματα... έχουν χαθεί ήδη πολλά».

Την ίδια στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο CBS και την επερχόμενη "καυτή" συνέντευξη προέκυψε ακόμη ένα "μέτωπο" στο θέμα και ήρθε από τους Times δημοσίευμα του οποίου αποκάλυψε κατηγορίες πρώην μελών του προσωπικού της δούκισσας, τον καιρό που ζούσε στο Λονδίνο. Η Meghan κατηγορείται για σφοδρό bullying και ανάρμοστη συμπεριφορά με δύο πρώην υπαλλήλους της να υποστηρίζουν ότι εκδιώχθηκαν κακείν κακώς και άλλος ένας να αναφέρει πως έχει υποστεί έντονη λεκτική βία από τη δούκισσα.

Υπεύθυνος Τύπου των Sussexes διεύψεσε αμέσως στους ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντάς τους, απλά, "ακόμη μία απίθεση στη Meghan στο γενικότερο πλαίσιο της καμπάνιας αμαύρωσης του χαρακτήρα της".

«Η δούκισσα λυπάται ιδιαίτερα από αυτή την τελευταία επίθεση στον χαρακτήρα της, ιδιαίτερα καθώς έχει υπάρξει η ίδια στόχος εκφοβισμού και γι' αυτό έχει δεσμευτεί να βοηθήσει όσους έχουν βιώσει πόνο και τραύμα. Είναι αποφασισμένη να συνεχίζει το έργο της αντιμετωπίζοντας συμπόνια σε όλο τον κόσμο και θα συνεχίσει να προσπαθεί να δώσει ένα παράδειγμα για να κάνει ό,τι είναι σωστό και καλό», διαβάζουμε στην ανακοίνωση, όμως η έκπληξη ήρθε αμέσως μετά. Και ήρθε από τη βασίλισσα.

Με επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι έγινε γνωστό ότι ξεκινά επίσημη έρευνα προκειμένου να διευρευνηθούν εις βάθος οι καταγγελίες σε βάρος της δούκισσας.

«Έχουμε ανησυχήσει πολύ από τις καταγγελίες που έγιναν στους Times από πρώην συνεργάτες του δούκα και της δούκισσας του Sussex. Κατά συνέπεια, η ομάδα του τμήματος προσωπικού μας, θα μελετήσει τις συνθήκες που αναφέρονται στο δημοσίευμα. Τα μέλη του προσωπικού που εμπλέκονται, ακόμα κι αυτά που έχουν ήδη φύγει, θα κληθούν να βοηθήσουν ώστε να καταστεί σαφές αν μπορούμε διδαχτούμε κάτι από όλο αυτό. Το Παλάτι υποστηρίζει την πλήρη ακεραιότητα στην εργασιακή του ηθική και δεν θα ανεχτεί τον εκφοβισμό και την παρενόχληση στον χώρο εργασίας», τονίζεται στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας, στην ουσία, η βασίλισσα... βρυχάται!

Αναμένονται εξελίξεις και θα είναι ενδιαφέρουσες!