Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιο χρώμα δεν θα φορέσει ποτέ σε δημόσια εμφάνιση και γιατί

03.03.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιο χρώμα δεν θα φορέσει ποτέ σε δημόσια εμφάνιση και γιατί
Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστό ότι έχει αδυναμία στα πιο λαμπερά χρώματα όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο υπάρχει ένα χρώμα που η μονάρχης δεν θα φορέσει ποτέ.

Όπως έχει δηλώσει ο βασιλικός βιογράφος Robert Hardman: «Η αγαπημένη μου επισήμανση που ανέφερε ποτέ η Ελισάβετ ήταν: “Δεν μπορώ ποτέ να φορέσω μπεζ γιατί κανείς δεν θα ξέρει ποια είμαι”.

Σύμφωνα με τον Βρετανό συγγραφέα, η Βασίλισσα φορά ουδέτερα χρώματα όταν χαλαρώνει στο σπίτι αλλά όχι σε δημόσιες εκδηλώσεις, που απαιτούν έναν πιο έξυπνο κώδικα ντυσίματος.

Ίσως ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ρούχα της ήταν το lime πράσινο που φόρεσε όταν ταξίδεψε στο Cheshire με τη Meghan Markle.

Η συγκεκριμένη περίσταση που πήρε μεγάλη δημοσιότητα, σηματοδότησε το πρώτο της βασιλικό ταξίδι με τη δούκισσα του Sussex, μετά τον γάμο της με τον pρίγκιπα Χάρι.

Εκτός από το lime πράσινο, η Αυτής Μεγαλειότητα συχνά χρησιμοποιεί ζεστά ροζ, ματζέντα και κίτρινα χρώματα, μαζί με διάφορες αποχρώσεις πορτοκαλί.

Διάβασε και αυτό: Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει κάθε πρωί τι θα φορέσει

Το 2018, η Βασίλισσα εμφανίστηκε με ένα παλτό και καπέλο σε χρώμα ζαχαρωτού με μια πιο σκοτεινή σκιά κραγιόν όταν παρακολούθησε μια θρησκευτική λειτουργία στην εκκλησία Crathie.

Εκτός από μια σειρά από μαργαριτάρια, η βασίλισσα φορούσε μια χρυσή καρφίτσα - η οποία απαθανατίστηκε στην κάμερα καθώς πήγαινε στην εκκλησία με το αυτοκίνητο.

Παρόλο που δεν είναι καθημερινή επιλογή χρώματος για την Αυτής Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα έχει εμφανιστεί και άλλες φορές με πορτοκαλί χρώμα - αν και συνήθως προτιμά τις ελαφρύτερες αποχρώσεις.

Σε μια άλλη περίσταση την ίδια χρονιά, εμφανίστηκε με ένα σύνολο σε πορτοκαλί απόχρωση, όταν επισκέφτηκε τη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών στο Λονδίνο.

Πριν από αυτό, τον Οκτώβριο του 2015, η Βασίλισσα φόρεσε και πάλι μια πιο ανοιχτή πορτοκαλί απόχρωση κατά τη διάρκεια της QIPCO British Champions Day στο Ascot Racecourse.

Ιστορικές φωτογραφίες της Βασίλισσας δείχνουν επίσης ότι επέλεξε πορτοκαλί όταν επισκέφτηκε την Ινδία το 1997 και μάλιστα έκανε δημόσια εμφάνιση χωρίς παπούτσια.