Εγχείρηση καρδιάς για τον πρίγκιπα Φίλιππο: Τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμα της Καμίλα

04.03.2021
Εγχείρηση καρδιάς για τον πρίγκιπα Φίλιππο: Τα νεότερα για την υγεία του και το μήνυμα της Καμίλα
Ύστερα από 14 μέρες στο νοσοκομείο, ο σύζυγος της βασίλισσας υποβλήθηκε σε επέμβαση για ένα πρόβλημα, που ήδη υπήρχε, με την καρδιά του.

Συπληρώνοντας δύο εβδομάδες νοσηλεία και έχοντας ήδη αλλάξει ένα νοσηλευτικό ίδρυμα που τον φιλοξενεί, ο δούκας του Εδιμβούργου υποβλήλθηκε σε μια "επιτυχημένη επέμβαση για μία προϋυπάρχουσα καρδιακή ανεπάρκεια" και θα παραμείνει στο νοσοκοκομείο "για θεραπεία, ξεκούραση και ανάρρωση για μερικές ακόμη μέρες", διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι του Μπάνιγχαμ πριν από λίγο.

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος μπήκε στο χειρουργείο του νοσοκομείου St Bartholomew στο Λονδίνο, χθες. Αρχικά, 14 μέρες νωρίτερα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο King Edward VII στο Marylebone εξαιτίας μιας μόλυνσης που τον ταλαιπωρούσε.

Η νύφη του γαλαζοαίματου, πάντως, Καμίλα, σε σχετική ερώτηση που της έγινε χθες, απάντησε πως ο δούκας παρουσιάζει "ελαφρά βελτίωση" και ως όλοι στην οκογένεια "σταυρώνουν τα δάχτυλά τους" με ελπίδα.

Εμείς να ευχηθούμε "περαστικά" στον "σιδερένιο πρίγκιπα" όπως τον αποκαλούν στη Βρετανία και να θυμήσουμε το άλλο "μεγάλο μέτωπο" που αντιμετωπίζει το Παλάτι αυτές τις μέρες.

Ο λόγος, φυσικά για τη συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσαν ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle στην Oprah Winfrey και αναμένεται να προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Η επίθεση του δούκα και της δούκισσας του Sussex στη Φίρμα/Εταιρεία (όπως αποκαλούν χαρακτηριστικά το Παλάτι) αναμένεται οξεία και η σύγκρουση μετωπική!

Μένει να δούμε ποιος θα κερδίσει!