Meghan Markle: Το βίντεο του 2018 που έγινε viral μετά τη πολυσυζητημένη της συνέντευξη

10.03.2021
Meghan Markle: Το βίντεο του 2018 που έγινε viral μετά τη πολυσυζητημένη της συνέντευξη
"Μπαίνει σε μια οικογένεια που μπορεί να της προκαλέσει συναισθηματικές επιπλοκές"

Ο κωμικός και παρουσιαστής του Last Week Tonight John Oliver φημίζεται για τον έξυπνο σχολιασμό του σε θέματα της επικαιρότητας.

Meghan για Kate: "Αν αγαπάς εμένα δε χρειάζεται να μισείς εκείνη κι αν αγαπάς εκείνη δε χρειάζεται να μισείς εμένα" [video]

Μέρες μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης της Meghan Markle με την Oprah, ένα βίντεο από το 2018 έγινε viral και άρχισε να συζητιέται έντονα, στο οποίο λίγο πριν το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, ο παρουσιαστής σχολίαζε στον Stephen Colbert τον επικείμενο γάμο. "Θα είναι περίεργο για εκείνη. Δεν θα παντρευόμουν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Δεν θα την κατηγορούσα εάν θελήσει να φύγει τελευταία στιγμή. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δεις επεισόδιο του The Crown για να έχεις μια βασική αίσθηση ότι μπαίνει σε μια οικογένεια που μπορεί να της προκαλέσει συναισθηματικές επιπλοκές”.

Βασίλισσα Ελισάβετ για Harry και Meghan: Τσίρκο - έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ

"Είναι μια αναστατωμένη ομάδα ελαττωματικών ανθρώπων που κάνουν μια ανόητη ψευτό - δουλειά”, είχε πει για την βασιλική οικογένεια ο Oliver. Πολλοί χρήστες των social media μοιράστηκαν το βίντεο, σχολιάζοντας πόσο ακριβή ήταν τα λεγόμενα του, δεδομένων και των αποκαλύψεων που έγιναν στη πρόσφατη συνέντευξη.