Meghan – Harry: Μάλλον δεν θα ονομάσουν την κόρη τους Diana και αυτός είναι ο λόγος

11.03.2021
Meghan – Harry: Μάλλον δεν θα ονομάσουν την κόρη τους Diana και αυτός είναι ο λόγος
Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν ότι περιμένουν κοριτσάκι κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους με την Oprah και φυσικά άρχισαν να γίνονται εικασίες που αφορούν στο όνομα της αείμνηστης μητέρας του Harry.

Ωστόσο, μια πηγή κοντά στο ζευγάρι ανέφερε στην Page Six ότι είναι απίθανο να συμβεί αυτό επειδή το ζευγάρι σκέφτεται ότι θα μπορούσε να αυξήσει το δημόσιο ενδιαφέρον απέναντι στο παιδί του. «Είναι πολύ απίθανο να ονομάσουν την κόρη τους Diana. Η μεγαλύτερη ανησυχία τους είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα γινόταν μεγαλύτερος στόχος για τα μέσα ενημέρωσης και θα αύξανε σημαντικά το δημόσιο ενδιαφέρον για τη ζωή του παιδιού», λέει η πηγή. «Ανεξάρτητα από το ότι πιστεύει ο καθένας, ο Harry και η Μeghan δίνουν βάρος στην ιδιωτικότητά τους και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την έντονη πίεση των μέσων που έχουν υποστεί οι ίδιοι».

Επιπλέον, το ζευγάρι ανησυχεί ότι το όνομα «θα ασκούσε υπερβολική πίεση στο παιδί και θα έκανε τα πάντα δύσκολα, ακόμα από την εγγραφή της στο σχολείο μέχρι και το να ταξιδέψει. Και το ζευγάρι θέλει η κόρη του να βρει τον δικό της δρόμο στη ζωή».

Βάσει όλων αυτών, «Θα μπορούσαν να σκεφτούν το Diana ως μεσαίο όνομα, αλλά η πριγκίπισσα Charlotte έχει ήδη τo Diana ως μεσαίο όνομα και ο Ηarry και η Μeghan δεν θέλουν να μπουν σε συγκρίσεις και να φανούν ότι πάνε κόντρα στον William και την Kate, στα μέσα ενημέρωσης και στο παλάτι».

Η Meghan επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η ημερομηνία τοκετού της είναι αυτό το καλοκαίρι, οπότε οι θαυμαστές δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ καιρό για να μάθουν ποιο όνομα τελικά θα επιλέξει το ζευγάρι. Εν τω μεταξύ, ο Harry είπε στην Οprah πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι το παιδί του θα είναι κορίτσι, λέγοντας: «Απλά ευγνώμων. Το να έχεις παιδί, είτε ένα είτε δύο, είναι καταπληκτικό. Αλλά το να έχεις ένα αγόρι και μετά ένα κορίτσι, τι άλλο μπορεί να ζητήσεις; Τώρα έχουμε την οικογένειά μας, οι τέσσερις μας και τα δύο σκυλιά μας».