Πρίγκιπας William: Είναι ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας στον κόσμο;

29.03.2021
Πρίγκιπας William: Είναι ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας στον κόσμο;
Ίσως έχεις ακούσει για τον ετήσιο τίτλο «Sexiest Man Alive» («Ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή»). Στους πιο πρόσφατους νικητές έχουν συμπεριληφθεί οι Michael B. Jordan, John Legend και Idris Elba. Αλλά υπάρχει ένας άλλος τίτλος που πιθανότατα δεν ξέρεις: ο «World’s Sexiest Bald Man» («Ο πιο σέξι φαλακρός άνδρας στον κόσμο»). Μια πρόσφατη έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη διάκριση ανήκει στον πρίγκιπα William.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου, η αγγλική εφημερίδα Sun ανέφερε ότι η εταιρεία Longevita πραγματοποίησε μελέτη μέσω της Google για να καταλήξει στο ποια φαλακρά δημόσια πρόσωπα είναι τα πιο σέξι. Η εταιρεία έψαξε να βρει πόσες φορές ο δούκας του Cambridge χαρακτηρίστηκε «σέξι» σε διαδικτυακές δημοσιεύσεις και blogs, συγκρίνοντας τον με άλλους διάσημους φαλακρούς άνδρες. Τα αποτελέσματα ήταν σαρωτικά, με 17,6 εκατομμύρια αναφορές στη σέξι εμφάνιση του πρίγκιπα William, τοποθετώντας τον Δούκα στην πρώτη θέση. Στη λίστα των πρώτων δέκα, ήταν επίσης ο Mike Tyson (που πήρε τη δεύτερη θέση), ο Jason Statham, ο Pitbull, ο Michael Jordan και άλλοι.

Ο Tyson ήλθε δεύτερος με 8,8 εκατομμύρια αναφορές, μόλις τις μισές από την εντυπωσιακή επίδοση του πρίγκιπα William. Οι πρώτοι δέκα, που αποτελούνταν από τους Statham, Pitbull, Jordan, Bruce Willis, Dwayne “The Rock” Johnson, και άλλους γνωστούς, δεν περιελάμβαναν μερικούς φαλακρούς celebs που πολλοί θα περίμεναν να βρίσκονται στη λίστα, όπως ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin και ο Sir Patrick Stewart, που σημείωσαν 2,2 και 1,1 εκατομμύρια αναφορές, αντίστοιχα.

Ένας εκπρόσωπος της Longevita είπε στη Sun, «Υπάρχουν αρκετά φαλακρά δημόσια πρόσωπα τα οποία συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλου του κόσμου», αλλά μόλις η λίστα έγινε viral, οι χρήστες των social media εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους σχετικά με τον τίτλο του «Πιο σέξι φαλακρού άνδρα στον κόσμο» και ποιος θα έπρεπε να τον κερδίσει. Η "απονομή", όμως... έγινε!