Πρίγκιπας Αλβέρτος για συνέντευξη Harry και Meghan: "Ναι, με ενόχλησε λίγο" [video]

26.03.2021
Πρίγκιπας Αλβέρτος για συνέντευξη Harry και Meghan: "Ναι, με ενόχλησε λίγο" [video]
Την άποψή του για τα όσα είπαν στην Oprah Winfrey οι Sussexes εξέφρασε δημόσια ο μονάρχης του Μονακό. Και δεν χαρίστηκε καθόλου.

Είκοσι μέρες μετά την εκκρηκτική συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle στην Oprah και ακόμη συζητιέται.

Θέση επί των όσων αποκάλυψαν στην κάμερα ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πήρε χθες ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά στο πλαίσιο συνέντευξης που έδινε στο BBC.

H δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς του φάνηκε η συνέντευξη αυτή για την οποία μιλά όλος ο κόσμος και εκείνος απάντησε ότι ναι μεν αντιλαμβάνεται τις πιέσεις που μπορει να δέχονται οι royals αλλά επιμένει ότι τέτοιου είδους συζητήσεις δεν είναι για όλο τον κόσμο.

Ιδού τα όσα είπε συγκεκριμένα:

"Είναι πολύ δύσκολο να μπεις στη θέση κάποιου άλλου. Μπορώ να αντιληφθώ τις πιέσεις που δεχόταν. Πιστεύω όμως ότι αυτού του είδους η δημόσια έκφραση δυσαρέσκειας, αυτού του είδους οι συζητήσεις, θα έπρεπε να γίνονται εντός του στενού κύκλου της οικογένειας και δεν χρειάζεται να απλώνεται δημόσια με αυτό τον τρόπο.
Έτσι, ναι, με ενόχλησε λίγο. Μπορώ να καταλάβω από πού έρχεται όλο αυτό, όμως πιστεύω ότι αυτό δεν ήταν το κατάλληλο πλαίσιο για να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις"

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρώτησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο, αν είχε κάποια συμβουλεί να δώσει στον πρίγκιπα Harry και εκείνος ευχήθηκε όλα τα καλά για τη νέα του ζωή, αφήνοντας όμως μια αιχμή ως προς τις σχέσις που θα έπρεπε να έχουν με την οικογένεια στη Βρετανία.

"Του εύχομαι τα καλύτερα, όμως είναι ένας δύσκολος κόσμος εκεί έξω και ελπίζω να έχει τη σωστή κρίση και τη σοφία να πάρει τις σωστές αποφάσεις", είπε συγκεκριμένα.

Ιδού και το βίντεο με το εν λόγω απόσπασμα:

Ο πρίγκπιπας Αλβέρτος, γιος του πρίγκιπα Raigner και της θρυλικής Grace Kelly και η Charlene Wittstock παντρεύτηκε το 2011 και η οικογένεια συμπληρώθηκε με τη γέννηση των παιδιών τους. Ο πρίγκιπας -και διάδοχος του θρόνου- Jacques Jacques Honoré Rainier και η πριγκίπισσα Gabriella Thérèse Marie γεννήθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου 2014 γεμίζοντας χαρά το πριγκιπάτο του Μονακό καθώς οι ελπίδες για νόμιμο διαδοχο από την πλευρά του.. άτακτου Αλβέρτου μειωνόταν!