Ο πρίγκιπας William και ο μικρότερος γιος του ντυμένοι... λαγουδάκια - Μια φωτογραφία που δεν έχεις ξαναδεί

04.04.2021
Ο πρίγκιπας William και ο μικρότερος γιος του ντυμένοι... λαγουδάκια - Μια φωτογραφία που δεν έχεις ξαναδεί
Καθολικό Πάσχα σήμερα και το γιόρτασαν και στο Μπάκιγχαμ. Μια φωτογραφία των Cambridges μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Με αφορμή το Πάσχα των Καθολικών που γιορτάστηκε σήμερα [4/4/2021] σε όλο τον πλανήτη, ο φωτογραφικός φακός της Alison Jackson "τρύπωσε" στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του δούκα της δούκισσας του Cambridge και οι εικόνα προκαλεί ένα μεγάλο χαμόγελο!

Πρόκειται για "παλιά γνώριμο" του παλατιού. Η παγκοσμίου φήμης φωτογράφος γράφει την ιστορία με τον δικό της τρόπο, χρησιμοποιώντας σωσίες για κάθε "αναπαράσταση" που θέλει να κάνει. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποτελούν εδώ και χρόνια αγαπημένο θέμα της Jackson, η οποία αυτή τη φορά "παρακολουθεί" την Kate και τον William να παίζουν με τον βενιαμίν τους, πρίγκιπα Louis ενώπιων της γιαγιάς, βασίλισσας Ελισάβετ.

Τόσο ο πρίγκιπας William όσο και ο Louis φορούνε πασχαλιάτικες στολές και οι γυναίκες της οικογένειας καμαρώνουν σιωπηλά.

Φυσικά, δεν πρόκειται για τα ίδια τα πρόσωπα αλλά για σωσίες τους που χρησιμοποιεί για τα πρότζεκτς της η γνωστή φωτογράφος Alison Jackson.

Ιδού και μερικές ακόμη τέτοιου είδους φωτογραφίες για του λόγου το αληθές με πρώτη και καλύτερη την απεικόνιση της στιγμής που η βασίλισσα Ελισάβετ παρακολουθεί τη συνέντευξη που έδωσαν στη Oprah ο Harry και η Meghan μαζί με την Καμίλα και την Κέιτ.