Harry και William: Βάζουν στην άκρη της διαφορές τους για χάρη της μητέρας τους

06.04.2021
Harry και William: Βάζουν στην άκρη της διαφορές τους για χάρη της μητέρας τους
Ε ναι, αν υπήρχε ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να φέρει ξανά κοντά τους δυο πρίγκιπες είναι η Diana. Ιδού τι πρόκειται να συμβεί.

Στα άκρα οι σχέσεις των δύο αδελφών, ιδιαίτερα μετά την εκκρηκτική συνέντευξη που έδωσε τον περασμένο μήνα ο "μικρός" μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, στην Oprah Winfrey.

Ο πρίγκιπας William ήταν ο πρώτος (και ίσως ο μόνος, τελικά, αν εξαιρέσουμε την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους της βασίλισσας) από τους βρετανούς γαλαζοαίματους που απάντησε δημόσια στους ισχυρισμούς των Sussexes σχετικά με το ρατσιστικό υπόβαθρο της βασιλικής οικογένειας.

Οι φήμες θέλουν τον πρίγκιπα Harry έτοιμο να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του, όμως τον αδελφό του ανένδοτο. Φαίνεται ότι ο William δεν έχει καμία διάθεση να συγχωρήσει τον αδελφό του, τραβώντας ξεκάθαρη γραμμή μεταξύ τους.

Όσο θυμό κι αν έχει μέσα του όμως, ο δούκας του Cambridge έχει και την "Αχίλλειο Πτέρνα" του, η οποία, για την ιστορία, είναι κοινή με αυτή του δούκα του Sussex.

Ο λόγος, φυσικά, για την πριγκίπισσα Diana, η οποία, ακόμη και 24 χρόνια μετά τον θανατό της, φαίνεται ότι θα λειτουργήσει ως ο πόλος που θα φέρει ξανά κοντά τα δύο αδέλφια. Ακόμη κι αυτό είναι για πολύ λίγο!

Την 1η Ιουλίου 2021 συμπληρώνονται 60 χρόνια από τη γέννηση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και με αυτή την αφορμή, έχει ανατεθεί (από το 2017) στον γλύπτη Ian Rank-Broadley να φιλοτεχνήσει ένα άγαλμα προς τιμήν της.

Τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος αυτού θα πραγματοποιηθούν σε ειδική εκδήλωση εκείνη τη μέρα και αναμένεται το "παρών" να δώσουν και οι δυο γιοι της.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές που επικαλείται η εφημερίδα "The Sun" σε δημοσίευμά της, τα δυο αδέλφια θα βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιό τους αυτό, όπως το είχαν ονειρευτεί από κοινού.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν τον ρόλο που έπαιξε προς την κατεύθυνση αυτή η "ειρηνευτική" προσπάθεια της εξαδέλφης των πριγκίπων, Zara Tindall και του συζύγου της, Mike τον τελευταίο χρόνο

Λέγεται ότι ο ίδιος ο γλύπτης αποκάλυψε πως το έργο θα φέρει την υπογραφεί τόσο του Wiliam όσο κα του Harry και πως όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκε στενά και με τους δυο.

Επίσημα δεν υπήρξε επιβεβαίωση, ούτε από το παλάτι του Kensington ούτε από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, όμως δεν υπήρξε ούτε διάψευση. Αναμένουμε για τα νεότερα, λοιπόν.