Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα που θα δώσουν στην κόρη τους

24.04.2021
Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry: Αυτά είναι τα πιθανά ονόματα που θα δώσουν στην κόρη τους
Ποια είναι οι επικρατέστερες επιλογές για την μικρή που θα έρθει στον κόσμο σε λίγες εβδομάδες

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αναμένεται σε μερικές εβδομάδες να υποδεχθούν την κόρη τους. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει έναν γιό, τον ενός χρόνου Archie. Οι δυο τους μάλιστα τον τελευταίο καιρό συζητήθηκαν αρκετά, λόγω της κοινής συνέντευξης που έδωσαν στην Oprah Winfrey και λόγω της επιστροφής του πρίγκιπα στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του. Αυτό που τώρα συζητιέται όμως έντονα, είναι η επιλογή για το όνομα της κόρης τους.

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην Αμερική με... άδεια χέρια!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ακόμη αναζητούν το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, έχοντας όμως κάποια συγκεκριμένα ονόματα υπόψη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα επικρατέστερα είναι το Lily, που προέρχεται από το χαϊδευτικό όνομα της Βασίλισσας Ελισάβετ, Lilibet, με το οποίο τη φώναζαν μόνο οι γονείς της και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Το συγκεκριμένο όνομα μάλιστα λέγεται πως συνδέεται με το όνομα και τη νυφική ανθοδέσμη της Markle, η οποία περιείχε lily of the valley. Το site στοιχημάτων Paddy Power από την άλλη, αναφέρει τα ονόματα Allegra, Maya, Isabella, Molly και Alice.

Πρίγκιπας Harry: Η συζήτηση με τον πατέρα του και τον αδελφό του καθυστερεί την επιστροφή στη Meghan - Ο ρόλος της βασίλισσας

Μια πηγή που μίλησε στο Page Six απέκλεισε το ενδεχόμενο το μωρό να πάρει το όνομα της μητέρας του Harry, Diana, καθώς το ζευγάρι ανησυχεί πως κάτι τέτοιο θα αυξήσει περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου και των media για το παιδί, βάζοντας την ιδιωτική του ζωή σε κίνδυνο. Εκτός αυτού, ένα τέτοιο όνομα θα προκαλέσει πίεση, κάτι που το ζευγάρι δε θέλει για την κόρη τους, και θέλουν η μικρή να διαγράψει τη δική της πορεία. Δεν αποκλείεται ωστόσο το ενδεχόμενο να το χρησιμοποιήσουν ως μεσαίο όνομα.