Lady Diana: Δεν ήταν μόνο ο John Travolta που χόρεψε μαζί της στον Λευκό Οίκο το 1985 - Οι φωτογραφίες με τους άλλους διάσημους παρτενέρ

24.04.2021
Lady Diana: Δεν ήταν μόνο ο John Travolta που χόρεψε μαζί της στον Λευκό Οίκο το 1985 - Οι φωτογραφίες με τους άλλους διάσημους παρτενέρ
Το θέμα έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες.

Η αείμνηστη πριγκίπισσα συμμετείχε σε ένα δείπνο με οικοδεσπότες τον τότε πρόεδρο Ronald Reagan και την πρώτη κυρία Nancy Reagan, στο οποίο χόρεψε με διάσημους άντρες όπως τον ηθοποιό John Travolta και τον τραγουδιστή Neil Diamond.

Πρόσφατα, ο Travolta μίλησε για τον χορό με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, σε συνέντευξή του στο Esquire Mexico, περιγράφοντας την εμπειρία ως «παραμύθι» και «μαγική στιγμή».

⁣«Σκεφτείτε το σκηνικό. Ήμασταν στον Λευκό Οίκο. Είναι μεσάνυχτα. Η σκηνή είναι σαν ένα όνειρο. Την πλησιάζω, αγγίζω τον αγκώνα της, την καλώ να χορέψουμε», εξήγησε. Περιστρέφεται και μου δίνει αυτό το μαγευτικό χαμόγελο, λίγο λυπημένο, και δέχεται την πρόσκλησή μου. Και εκεί, χορέψαμε σαν να ήταν παραμύθι. Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι κάτι τέτοιο θα του συνέβαινε κάποια μέρα; Ήμουν αρκετά έξυπνος για να το σφραγίσω στη μνήμη μου ως μια πολύ ξεχωριστή, μαγική στιγμή».

Την Παρασκευή, ο πρώην φωτογράφος του Λευκού Οίκου Pete Souza μοιράστηκε με τους followers του τη δική του ανάμνηση από την επίσκεψη της Diana στο Καπιτώλιο και πιο συγκεκριμένα, τον χορό της με τον Diamond.

⁣«Αφού δημοσίευσα χθες τη φωτογραφία μου με τη Diana και τον John Travolta, πολλοί από εσάς ζητήσατε να δείτε μια φωτογραφία από το χορό της με τον Neil Diamond», έγραψε ο Souza στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία του χορού.

Συνοδευόμενος από το στρατιωτικό συγκρότημα, ο Neil τραγούδησε μερικά από τα τραγούδια του. Τον θυμάμαι ξεκάθαρα να τραγουδάει, το «You Don't Bring Me Flowers». Η ανάμνηση μου - και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι είναι σωστή - είναι ότι συνέχισε να τραγουδάει αυτό το τραγούδι καθώς χόρευε μαζί της. Η ισχυρή μου ανάμνηση είναι ότι η Diana είχε κοκκινήσει όταν χόρευε με τον Neil. Στη φωτογραφία μπορείς να δεις ότι τα μάγουλά της είναι λίγο κόκκινα, αλλά εκείνη τη στιγμή ήταν ακόμη πιο εμφανές».

Σε επόμενο Post βέβαια, ο φωτογράφος μοιράζεται κι άλλες στιγμές από εκείνη τη βραδιά. Σε αυτές βλέπουμε την Diana να χορεύει επίσης με τον Ronald Reagan αλλά και τον Tom Selleck ο οποίος ήταν επίσης παρών στη βραδιά. Με τον Πρόεδρο, η πριγκίπισσα έδειχνε πιο χαλαρή, με τον ηθοποιό, όμως, δεν έμοιαζε να απολαμβάνει τη στιγμή. Ιδού τα πειστήρια για του λόγου το αληθές.