The Bench: H Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο είναι εμπνευσμένο από τον Harry και τον Αrchie - Πώς μπορείς να το παραγγείλεις

05.05.2021
The Bench: H Meghan Markle έγραψε παιδικό βιβλίο είναι εμπνευσμένο από τον Harry και τον Αrchie - Πώς μπορείς να το παραγγείλεις
Η Meghan Markle είναι μια πολυάσχολη μαμά. Το πρώην μέλος της βασιλικής οικογένειας θα προσθέσει πλέον στη λίστα των επιτευγμάτων της, την συγγραφή παιδικών βιβλίων με το The Bench, εμπνευσμένο από τον σύζυγό της πρίγκιπα Harry και τον γιο τους, Αrchie.

Εμπνευσμένο από τη σχέση μεταξύ πατεράδων και γιων, όπως φαίνεται από τα μάτια μιας μητέρας, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου, λίγες εβδομάδες πριν το ζευγάρι καλωσορίσει το κοριτσάκι του.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η πολυπολιτισμικότητα ήταν ο στόχος της Meghan, η οποία εξέτασε τους «πολλούς τρόπους που η αγάπη μπορεί να διαμορφωθεί και να εκφραστεί σε μια σύγχρονη οικογένεια».

Το βιβλίο ακολουθεί αυτές τις ιδιαίτερες σχέσεις με την πάροδο του χρόνου. «Προκαλώντας μια βαθιά αίσθηση ζεστασιάς, σύνδεσης και συμπόνιας, το Bench δίνει στους αναγνώστες ένα παράθυρο σε κοινές και ανθεκτικές στιγμές ανάμεσα σε μια διαφορετική ομάδα πατεράδων και γιων - στιγμές ηρεμίας και προβληματισμού, εμπιστοσύνης και πίστης, ανακάλυψης και μάθησης και διαρκούς άνεσης».

Η Meghan εξήγησε σε μια δήλωση ότι η δική της οικογένεια, ο πρίγκιπας Harry και ο δύο ετών γιος τους Archie, ήταν η έμπνευσή της.

«Το Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα για τον άντρα μου την Ημέρα του Πατέρα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του Archie», είπε η δούκισσα του Sussex. «Αυτό το ποίημα έγινε αυτή η ιστορία».

Η Meghan συνεργάστηκε με τον best-seller καλλιτέχνη Christian Robinson στις εικονογραφήσεις, εστιάζοντας στο να κάνουν τις εικόνες όσο το δυνατόν πιο περιεκτικές. «Ο Christian ζωγράφισε όμορφες και αιθέριες εικόνες με ακουαρέλα που αποτυπώνουν τη ζεστασιά, τη χαρά και την άνεση της σχέσης μεταξύ πατεράδων και γιων από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Αυτή η αναπαράσταση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για μένα, και ο Christian και εγώ εργαστήκαμε στενά για να απεικονίσουμε αυτόν τον ειδικό δεσμό».

«Η ελπίδα μου», πρόσθεσε η Meghan, «είναι ότι το Bench αντηχεί κάθε οικογένεια, ανεξάρτητα από τη σύνθεση, όσο και τη δική μου».

Αυτή η οικογένεια έχει πολλά να γιορτάσει τις επόμενες εβδομάδες, εκτός από το ντεμπούτο του βιβλίου της Meghan. Ο Archie γίνεται δύο ετών στις 6 Μαΐου και είμαστε βέβαιες ότι οι γονείς του θα του κάνουν μερικές εκπλήξεις (συμπεριλαμβανομένου του FaceTime με τη Bασίλισσα, υποθέτουμε). Επίσης, η 19η Μαΐου σηματοδοτεί την τρίτη επέτειο του γάμου του Harry και της Meghan και αυτό το καλοκαίρι η οικογένεια θα καλωσορίσει το νεότερο μέλος τους - ένα μικρό κορίτσι.

Πάντα τέτοια!

Για την ιστορία, στα περσινά, πρώτα γενέθλια του μικρού, ο Harry και η Meghan είχαν δώσει στη δημοσιότητα ένα γλυκύτατο βίντεο της μαμάς να διαβάζει ένα παραμύθι στον νεαρό, ένα βίντεο που τράβηξε ο μπαμπάς. Περιμένουμε να δούμε πώς θα τον γιορτάσουν φέτος.

Αν θέλεις, πάντως, μπορείς να το αγοράσεις online. Κάνε κλικ ΕΔΩ και κάνε την παραγγελία σου. Το βιβλίο αναμένεται στις 8 Ιουνίου.