Ο Αrchie έχει γενέθλια και όλοι στη βασιλική οικογένεια του ευχήθηκαν δημόσια

06.05.2021
Ο Αrchie έχει γενέθλια και όλοι στη βασιλική οικογένεια του ευχήθηκαν δημόσια
Δύο ετών γίνεται σήμερα (6/5/2021) ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και παρά το βαρύ κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους Sussexes και τους υπόλοιπους βρετανούς royals μετά τα όσα είπαν οι πρώτοι εις βάρος των δεύτερων στην Oprah, ο συμπαθέστατος μικρούλης τιμήθηκε όπως έπρεπε στα επίσημα social media τους.

Πρώτα πρώτα ο παππούς Κάρολος και η γιαγιά Καμίλα. Μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο Instagram @ClarenceHouse ο διάδοχος του θρόνου και η σύζυγός του έστειλαν ευχές στον εγγονό τους με μια φωτογραφία των ανδρών των δύο οικογενειών. Είναι από τα βαφτίσια του νεαρού ο οποίος κάθετα όμορφα στην αγκαλιά του μπαμπά Harry με τον παππού να καμαρώνει και τους δυο δίπλα τους.

"Χρόνια πολλά στον Archie που γίνεται δύο σήμερα", διαβάζουμε στη λεζάντα και το κλικ ανήκει στον Chris Allerton.

Ευχές δέχτηκε και από τους θείους William και Kate o Archie Harrisson, οι οποίοι του ευχήθηκαν επίσης με μέσα από τον λογαριασμό τους, @dukeandduchessofcambridge, μία φωτογραφία από τη βάπτισή του. Συγκεκριμένα πρόκειται για την αναμνηστική οικογενειακή πόζα του ίδιου φωτογράφου (Chris Allerton) και ιδού η ανάρτηση:


Και η βασίλισσα όμως ευχήθηκε στο δισέγγονό τους που βρίσκεται τόσο μακριά της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού. Οι υπεύθυνοι της σελίδας @RoyalFamily επέλεξαν τη φωτογραφία από την πρώτη φορά που η Meghan και ο Harry παρουσίασαν τον γιο τους σε όλο τον κόσμο, λίγο μετά τη γέννησή του.

Ο Archie γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019, δέχτηκε αμέσως ευχές από όλη την οικογένεια, όμως ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε την "άφιξή" του ο μπαμπάς Harry θα μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πιο γλυκά πράγματα που έχουμε δει ποτέ. Η "επίσημη πρώτη" του Archie έγινε δυο μέρες αργότερα και όχι αμέσως μετά τη γέννησή του, ως είθισται.

Σήμερα, ο Archie συμπληρώνει δύο χρόνια ζωής και το καλοκαίρι θα γίνει "μεγάλος αδελφός". Εμείς περιμένουμε τι θα χαρίσουν οι γονείς του σε όλο τον κόσμο για τα γενέθλιά του, ενώ, όπως έχει διαρρεύσει, οι Sussexes θα επικοινωνήσουν με zoom κλήση τόσο με τη βασίλισσα όσο και με τους Cambridges ώστε τα ξαδελφάκια να κρατήσουν τη σχέση τους ζεστή.