Πριγκίπισσα Diana: Η μυστηριώδης συνάντηση με τον John F. Kennedy Jr. - Τι της ζήτησε ο γιος του JFK

24.05.2021
Πριγκίπισσα Diana: Η μυστηριώδης συνάντηση με τον John F. Kennedy Jr. - Τι της ζήτησε ο γιος του JFK
Το καλοκαίρι του 1995, ο John F. Kennedy Jr., γιος του δολοφονηθέντα προέδρου των ΗΠΑ John F. Kennedy και η πριγκίπισσα Diana συναντήθηκαν κρυφά στη βασιλική σουίτα του Carlyle Hotel της Νέας Υόρκης. Έκτοτε υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το τι ακριβώς είπαν οι δύο τους ή γιατί συναντήθηκαν εκεί.

Εκείνη την εποχή, τόσο η πριγκίπισσα Diana όσο και ο John F. Kennedy Jr περικυκλώνονταν συνεχώς από παπαράτσι, και ο φόβος ότι τα σχέδιά τους θα διέρρεαν έκανε τη συνάντησή τους όλο και πιο δύσκολη. Μιλώντας στο People, η RoseMarie Terenzio - ιδιαιτέρα του JFK Jr. που τον συνόδεψε στο ξενοδοχείο – περιέγραψε με λεπτομέρεια αυτή τη γνωστή σε όλους ημέρα.

«Τον θυμάμαι να λέει, “Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μην διαρρεύσει. Θα υπάρχουν παπαράτσι παντού”», είπε η Terenzio. «Κάποιος του πρότεινε να μεταμφιεστεί και του είπα, “Αυτό είναι γελοίο. Δεν το κάνεις αυτό!”». Σύμφωνα με την Terenzio, ο Kennedy Jr. ήλπιζε να πείσει την Diana να ποζάρει για το εξώφυλλο του πολιτικού περιοδικού George, του οποίου ήταν εκδότης.

«Έπρεπε να σχεδιάσουμε όλες αυτές τις ιδέες του εξωφύλλου και πήρε τα σχέδια στο ξενοδοχείο Carlyle για να την συναντήσουμε», δήλωσε στο People ο creative director του περιοδικού George, Matt Berman. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα. Και ενώ η Terenzio είπε ότι ο JFK Jr. ήθελε να κάνει ένα «κομμάτι με σεβασμό» για την πριγκίπισσα Diana, τελικά εκείνη απέρριψε την προσφορά του. «Έγραψε στον John ένα σημείωμα που έλεγε: “Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά όχι τώρα” », είπε η Terenzio.

Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί η πριγκίπισσα Diana απέρριψε την προσφορά του JFK Jr. Το 1995, η Lady Di είχε δώσει την περίφημη συνέντευξη στο BBC που κυκλοφόρησε αργότερα εκείνο το έτος και η πριγκίπισσα αντιμετώπιζε ήδη πολύ έντονα την ασφυκτική πίεση των μέσων ενημέρωσης. Όσο για το τι ειπώθηκε από τον JFK Jr., η Terenzio είπε: «Τον θυμάμαι να λέει, “Είναι πολύ ψηλή!”. Είπε επίσης ότι ήταν πολύ ντροπαλή. Eίχε μείνει άφωνος από το πόσο σαγηνευτική ήταν. Νομίζω ότι και οι δύο είχαν συναντήθει με τη Μητέρα Τερέζα, οπότε μίλησαν για αυτή τη συνάντησή τους. Και είπαν πόσο υπέροχη ήταν η Μητέρα Τερέζα».

Μήπως, όμως, αυτή η συνάντηση σήμαινε κάτι παραπάνω και για τους δυο; Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που γνωρίζουν ναι. Για μια πιο συνολική εικόνα, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες τη λίστα με τους 10 μεγάλους έρωτες της Diana -εκτός από τον Κάρολο!

Νικολέτα Μακρή