Πρίγκιπας Harry: Ποια από τις πρώτες λέξεις του γιου του, Archie τον στενάχωρησε πολύ

23.05.2021
Πρίγκιπας Harry: Ποια από τις πρώτες λέξεις του γιου του, Archie τον στενάχωρησε πολύ
H νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Harry, «The Me You Can't See», κυκλοφόρησε στο Apple + TV και αποκάλυψε ότι μία από τις πρώτες λέξεις του Archie τον στενάχωρησε πολύ.

Μιλώντας για τον γιο του στο πέμπτο επεισόδιο, ο Harry είπε ότι έχει μια φωτογραφία της μητέρας του κρεμασμένη στο βρεφικό δωμάτιο του Archie και ότι μια από τις πρώτες λέξεις του 2χρονου παιδιού του ήταν «γιαγιά».

«Έχω μια φωτογραφία της στο δωμάτιο του, και ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε - εκτός από το «μαμά», «μπαμπά», μετά είπε «γιαγιά». Γιαγιά Diana», εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας.

«Είναι το πιο γλυκό πράγμα, αλλά την ίδια στιγμή, με στεναχωρεί πολύ γιατί έπρεπε να είναι εδώ».

Με την αφορμή, αν θέλεις να μάθεις πως φαντάζεται τη μητέρα του ως γιαγιά ο πρίγκιπας William, κάνε κλικ στον σύνδεσμο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Harry μίλησε για τον γιο του που μαθαίνει να μιλά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με τον James Corden τον περασμένο Μάρτιο, αποκάλυψε ότι ο Archie μπορεί επίσης να πει τη λέξη «κροκόδειλος».

«Ο γιος μου είναι πλέον πάνω από ενάμιση ετών, είναι υστερικός, έχει την πιο εκπληκτική προσωπικότητα, βάζει ήδη δύο, τρεις λέξεις μαζί», είπε τότε στον παρουσιαστή του The Late, Late Show. «Τραγουδά ήδη τραγούδια. Η πρώτη του λέξη ήταν “κροκόδειλος”, τρεις συλλαβές». Μπράβο Archie!

Νικολέτα Μακρή