Μια παιδική φωτογραφία της Meghan δείχνει ακριβώς σε ποιον μοιάζει ο Archie

27.05.2021
Μια παιδική φωτογραφία της Meghan δείχνει ακριβώς σε ποιον μοιάζει ο Archie
Εμείς, βέβαια, το είχαμε πει από την αρχή!

Κάθε φορά που κυκλοφορεί μια νέα φωτογραφία ενός πριγκιπικού μωρού οι fans ξετρελαίνονται. Μια φωτογραφία της δούκισσας του Sussex και του δίχρονου γιου της Archie Harrison Mountbatten-Windsor που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, κάνει το γύρο στο Twitter και οι fans δεν μπορούν να πιστέψουν την τόση ομοιότητα.

Πάτησε τον σύνδεσμο και θυμήσου τι λέγαμε εμείς πριν από δύο χρόνια.

Η ανάρτηση δείχνει μια παιδική φωτογραφία της Meghan, που φαίνεται πολύ γλυκιά και στη συνέχεια -μέσω κολάζ- μια πρόσφατη φωτογραφία του Archie, που κάνει κούνια στον κήπο με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Harry, στο σπίτι τους στο Montecito.

Η τελευταία φωτογραφία του Archie παρουσιάστηκε στo νέο ντοκιμαντέρ του δούκα, «The Me You Can't See», που εξερευνά την ψυχική υγεία σήμερα και μέσω του οποίου ο Harry έριξε κι άλλες "βόμβες" στη βασιλική οικογένεια.

Οι fans σχολίασαν γρήγορα την ομοιότητα του Archie με τη μητέρα του. Ένας έγραψε: «Είναι ίδια η Meg», ενώ ένας άλλος είπε: «Έχουν τα ίδια ίδια μάτια» και ένας τρίτος έγραψε: «Πάντα έλεγα ότι ο Archie μοιάζει με τη μητέρα του από την πρώτη φορά που τον είδαμε στη βιντεοκλήση. Είναι ένας μίνι Meghan με τα σγουρά και κυματιστά μαλλιά του».

Κάποιοι όμως κλίνουν περισσότερο προς την ομοιότητα του Archie με τον Harry, ενώ άλλοι απλώς δεν μπορούσαν να αποφασίσουν. «Με τα μαλλιά του έτσι μοιάζει με την Meg, αλλά με ένα καπέλο, μοιάζει στον Harry» σχολίασε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε: «Μοιάζει και στους δύο γονείς τώρα».

Ο Archie γεννήθηκε στις 6 Μαΐου του 2019 και είναι σήμερα ο έβδομος στην σειρά της διαδοχής. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσαν τον Φεβρουάριο ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκ, τον Ιούλιο. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα η Meghan ίσως να αποκάλυψε κα το όνομά που θα της δώσουν.

Και εμείς αναρωτιόμαστε που θα μοιάζει περισσότερο ...

Νικολέτα Μακρή