William - Kate: Η επίσκεψη σε ένα μέρος που σημαίνει πολλά για τη σχέση τους

28.05.2021
William - Kate: Η επίσκεψη σε ένα μέρος που σημαίνει πολλά για τη σχέση τους
Ο δούκας και η δούκισσα του Cambidge έκαναν ένα ταξίδι στο παρελθόν, περνώντας τη μέρα τους στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά και ερωτεύτηκαν.

Το ζευγάρι συμμετείχε σε μια τελετή φύτευσης δέντρων καθώς επισκέφτηκαν την πανεπιστημιούπολη και συναντήθηκαν με φοιτητές. Η Kate ήταν ντυμένη για την περίσταση με ένα κλασικό μαύρο σακάκι Holland Cooper και ριγέ μπλουζάκι Erdem Breton, ένα βασικό στυλ στο οποίο συχνά επιλέγει για πιο casual βασιλικά καθήκοντα.

Κατά την επίσκεψή τους στην παλιά πόλη του κολλεγίου, όπου σπούδαζαν μαζί πριν από σχεδόν 20 χρόνια, το πριγκιπικό ζευγάρι έλαβε μέρος επίσης σε αγώνα yacht race στην παραλία West Sands.

Ο πρίγκιπας William κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω τη σύζυγο του Κate, με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας σκαφών Blown Away, Guy McKenzie να δηλώνει στο People: «Mείναμε έκπληκτοι καθώς περιμέναμε ότι η δούκισσα θα κερδίσει καθώς ήταν η πιο έμπειρη στα ναυτικά θέματα».

Η επίσκεψη στο πανεπιστήμιο που ξεκίνησε η σχέση τους, ήταν μέρος της μίνι περιοδείας τους στη Σκωτία που ξεκίνησε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν επισκεφθεί το Εδιμβούργο, τη Fife και το Orkney.

William και Kate: Το απίθανο βίντεο με τα παιδιά τους που μοιράστηκαν για τα δέκα χρόνια γάμου τους

Μια επίσημη δήλωση του Kensington Palace ανέφερε: «Οι Μεγαλειότατοι ανυπομονούν να συναντήσουν μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα καθώς και φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργανισμούς που κάνουν απίστευτη δουλειά σε θέματα όπως το περιβάλλον, η ψυχική υγεία, η έλλειψη στέγης και ο εθισμός».