Πρίγκιπας Harry: Μίλησε για τα παιδιά του και παραδέχτηκε: «Τα δύο παιδιά είναι σαν να κάνεις ζογκλερικά»

02.07.2021
Πρίγκιπας Harry: Μίλησε για τα παιδιά του και παραδέχτηκε: «Τα δύο παιδιά είναι σαν να κάνεις ζογκλερικά»
Ο πρίγκιπας Ηarry μίλησε δημόσια για το πώς προσαρμόζεται σε μια ζωή με δύο παιδιά και ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε είναι ενδεικτικός.

«Τα δύο παιδιά είναι σίγουρα σαν να κάνεις ζογκλερικά», είπε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης –έκπληξη στην τελετή των βραβείων WellChild στο Λονδίνο.

Όπως εξομολογήθηκε, χρειάστηκε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες για να συνηθίσει ένα δεύτερο παιδί στο σπίτι και φαίνεται ότι έχει ήδη προσαρμοστεί στη νέα δυναμική της ζωής του.

Πριν χαιρετήσει τους νικητές των βραβείων, μίλησε με τον φίλο του Ed Sheeran - που είναι και ο ίδιος πατέρας - για τη ζωή με την Meghan Markle και τα παιδιά του, τον 2χρονο Archie και τη μικρή Lilibet Diana, που γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου.

«Είμαστε τυχεροί μέχρι τώρα», είπε για τη Lili. «Είναι πολύ ήρεμη και φαίνεται χαρούμενη που κάθεται εκεί, ενώ ο Archie τρέχει τριγύρω της σαν τρελός».

Αργότερα στην εκδήλωση, σημείωσε ότι το WellChild, μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση που δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο να φροντίζονται στο σπίτι αντί σε νοσοκομείο, κατέχει μια «εξαιρετικά ξεχωριστή θέση» στην καρδιά του.

«Δεν χρειάστηκε να είμαι μπαμπάς για να νιώσω τον αντίκτυπο αυτής της πολύτιμης δουλειάς», είπε. «Τώρα ως πατέρας δύο παιδιών, νιώθω όλο και πιο συνδεδεμένος και εμπνευσμένος για την ανθεκτικότητα αυτών των οικογενειών που δυναμώνουν μέσα από απερίγραπτες προκλήσεις».

Θυμίζουμε ότι ο πριγκιπας Harry βρέθηκε στο Λονδίνο για να παραβρεθεί, μαζί με τον αδελφό του, William, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τα αποκαλυπτήρια αγάλματος προς τιμή της μητέρας του, Diana, χθες, 1/7/2021, ημέρα όπου αν ζούσε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα γινόταν 60 ετών.