Βασίλισσα Ελισάβετ: Επισκέφθηκε το στούντιο της αγαπημένης της τηλεοπτικής σειράς! Και, όχι, δεν είναι το The Crown!

12.07.2021
Βασίλισσα Ελισάβετ: Επισκέφθηκε το στούντιο της αγαπημένης της τηλεοπτικής σειράς! Και, όχι, δεν είναι το The Crown!
H αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της βασίλισσας Ελισάβετ έκανε πρεμιέρα το 1960! Προς τιμήν, λοιπόν, των 60 χρόνων (και βάλε) του δημοφιλέστατου Coronation Street -καθώς περί αυτού πρόκειται, η βασίλισσα επισκέφθηκε τα γυρίσματα της εμβληματικής βρετανικής σαπουνόπερας και έμοιαζε να απολαμβάνει κάθε λεπτό της επίσκεψης της!

Η Αυτής Μεγαλειότητα έκανε μια περιοδεία 40 λεπτών στα στούντιο του ITV στο Trafford στο Greater Manchester και έβγαλε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο.

Ο λογαριασμός Royal Family στο Instagram μοιράστηκε με τους followers ένα βίντεο της επίσκεψης, με μουσική υπόκρουση το θέμα της σειράς.

Η λεζάντα έγραφε: «Σήμερα η βασίλισσα επισκέφτηκε το σετ της μακροβιότερης σαπουνόπερας του κόσμου: Coronation Street. Πέρυσι το “Corrie” γιόρτασε την 60ή επέτειό του».

«Η σειρά είναι η ιστορία της καθημερινής ζωής των κατοίκων μιας πόλης του Βορρά που ονομάζεται Weatherfield και προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 7 μ.μ. την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 1960».

Εκτός από τη συνάντηση με μερικά από τα 300 μέλη του καστ, της δημιουργικής ομάδας και του συνεργείου που είναι οι συντελεστές της σειράς, η περιοδεία της βασίλισσας περιελάμβανε φυσικά και μια από τις πιο διάσημες παμπ της βρετανικής ιστορίας.

The Crown: Ποια είναι η γνώμη της Ελισάβετ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας για τη σειρά του Netflix

Ο Bill Roache, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Ken Barlow και οι Barbara Knox (Rita), Sue Nicholls (Audrey) και Helen Worth (Gail), όλοι υποδέχθηκαν τη μονάρχη έξω από το Rovers Return, σε μια σουρεαλιστική στιγμή για τους λάτρεις της σαπουνόπερας.

Αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν η πρώτη επίσκεψη της Ελισάβετ στο Weatherfield, καθώς η βασίλισσα είχε επισκεφθεί στο παρελθόν τα γυρίσματα της σειράς και το 1982 στα αρχικά στούντιο στο Μάντσεστερ, πριν μετακομίσουν στο Trafford το 2013.

Ο λογαριασμός Royal Family συνέχισε στη λεζάντα την αναφορά του στην παραγωγή και τη μακροζωία της σειράς και έχουν ενδιαφέρον τα στοιχεία.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το παράξενο υλικό με το οποίο καθαρίζονται τα ασημικά και τα κοσμήματά της

«Πάνω από 10.000 επεισόδια αργότερα, το πρόγραμμα έχει δει 57 γεννήσεις, 146 θανάτους και 131 γάμους. Το Coronation Street μεταδίδει 6 επεισόδια την εβδομάδα, με τα γυρίσματα του να είναι το ισοδύναμο σχεδόν δύο ταινιών μεγάλου μήκους την εβδομάδα. Η σειρά μεταδίδεται σε 105 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το στούντιο Coronation Street Production έχει έκταση 31 στρεμμάτων και είναι η μεγαλύτερη εγκατάσταση παραγωγής ενιαίας τηλεοπτικής σεράς του είδους της, στον κόσμο».