Η Kate παρακολούθησε το τελικό του Euro 2020 και όλοι κοιτούσαν τα σκουλαρίκια της - Εδώ μπορείς να τα αγοράσεις κι εσύ

12.07.2021
Η Kate παρακολούθησε το τελικό του Euro 2020 και όλοι κοιτούσαν τα σκουλαρίκια της - Εδώ μπορείς να τα αγοράσεις κι εσύ
Στις κερκίδες του Wembley μαζί με τον σύζυγό της και τον πρωτότοκό τους βρέθηκε χθες η δούκισσα του Cambridge και η εμφάνισή της συζητήθηκε πολύ.

Πάντα κομψή και "μετρημένη", θα λέγαμε, στις εμφανίσεις της η δούκισσα του Cambridge ξάφνιασε χθες με την επιλογή των αξεσουάρ που φόρεσε για να ολοκληρώσει το look που την είδαμε να φορά στις κερκίδες του σταδίου Wembley στο Λονδίνο, όπου παρακολούθησε τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαιρου μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αγγλίας και της Ιταλίας.

Την Kate συνόδευαν ο σύζυγός της, πρίγκιπας William και το μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά τους, πρίγκιπας George, ο οποίος, λέγεται ότι είναι τόσο ένθερμος υποστηρικτής της εθνικής ομάδας της χώρας του που δεν σταματούσε να μιλά για τους αγώνες της τους τελευταίους μήνες και δεν δεχόταν το "όχι" για την παρουσία του στο γήπεδο. Οι αντιδράσεις του μάλιστα όταν μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα μπήκε το πρώτο γκολ ήταν μοναδικές.

Η χαρά τους, βέβαια, όπως και όλων των βρετανών φιλάθλων έφυγε στο τέλος καθώς στα πέναλτι, η εθνική τους ομάδα έχασε από αυτή της Ιταλίας. Τα συναισθήματα και στα πρόσωπα των royals ήταν απόλυτα ευδιάκριτα.

Ωστόσο, για να αφήσουμε λίγο τα ποδοσφαιρικά, ας εστιάσουμε στα σκουλαρίκια που επέλεξε η Kate για να τιμήσει την ομάδα της Αγγλίας. Κόκκινα τα σκουλαρίκια (και πολύ πολύ μεγάλα σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα), μπλε άσπρα τα ρούχα της, έγινε ο συσχετισμός με τα χρώματα της χώρας!

Όσο για τα κοσμήματα; Πρόκειται για ζευγάρι που βρίσκει κανείς στο κατάστημα Blaiz, κοστίζουν £65 (€76) και μπορείς να τα αγοράσεις κι εσύ ΕΔΩ