Λαίδη Kitty Spencer: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana λατρεύει την Ιταλία και τη μόδα - Οι φωτογραφίες της το αποδεικνύουν περίτρανα

01.09.2021
Λαίδη Kitty Spencer: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Diana λατρεύει την Ιταλία και τη μόδα - Οι φωτογραφίες της το αποδεικνύουν περίτρανα
Η λαίδη Kitty Spencer απόλαυσε τις διακοπές στην Ιταλία.

Η νεόνυμφη ανιψιά της πριγκίπισσας Diana μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες από τo ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία, όπου «όργωσε» όλη τη χώρα από την ημέρα του γάμου της στις 24 Ιουλίου με τον μεγιστάνα της μόδας Michael Lewis. Η κοσμική, πλέον, κυρία παντρεύτηκε τον πολυεκατομμυριούχο σε μια πολυτελή τελετή στη Villa Aldo Brandini στο Frascati της Ιταλίας, όπου φόρεσε πολλά (!) custom νυφικά Dolce & Gabbana Alta Moda.

Η 30χρονη λαίδη Spencer δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από μια ενδιάμεση στάση στην πλαγιά της πόλης Ποζιτάνο στην ακτή του Αμάλφι. Σε μια φωτογραφία, φορούσε ένα έντονο πολύχρωμο φόρεμα χωρίς μανίκια με print από μαργαρίτες βερβένα, σε συνδυασμό με μοβ πέδιλα, μια κίτρινη τσάντα και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου. «Καρτ ποστάλ από το Ποζιτάνο», έγραψε κάτω στη λεζάντα.

Σε μια άλλη φωτογραφία φορούσε ένα έντονο πολύχρωμο τοπ καθώς πόζαρε με το κεφάλι πάνω στον ώμο του αδελφού της. «Μαζί στο Μιλάνο. Αγαπώ τον αδελφό μου» έγραψε στη φωτογραφία

Η κοσμική κυρία Spencer μοιράστηκε επίσης πολλές οικογενειακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε όλη την Ιταλία. Σε μια φωτογραφία, κοιτάζει έξω από ένα μπαλκόνι στη Ρώμη, μαζί με τις αδερφές της, Amelia και Eliza Spencer όπου και οι τρεις φορούν φορέματα και φλατ μέχρι το γόνατο. Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία δική της και του αδελφού της, Samuel Aitken κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο μπιστρό Il Salumaio di Montenapoleone στο Μιλάνο.

Η λαίδη Spencer έχει ιδιαίτερη αγάπη για την Ιταλία, όπου σπούδασε ιταλικά και τέχνη στη Φλωρεντία για τρία χρόνια. Η πρέσβειρα των Dolce & Gabbana έκανε επίσης στο Μιλάνο τον Φεβρουάριο του 2017, το ντεμπούτο της στην πασαρέλα με το brand.

Monica Bellucci - Heidi Klum: Καμαρώνουν τις κόρες τους στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana [photos]

Αποκάλυψε, μάλιστα, στο Town & Country ότι τα χρόνια της στη Φλωρεντία ήταν τα πιο ευτυχισμένα στη ζωή της. «Όλα έμοιαζαν τόσο απλά και ξέγνοιαστα, αλλά εξακολουθείς να ωθείς τον εαυτό σου σε ένα πολιτιστικά πλούσιο περιβάλλον. Είναι απλά καθαρή ευχαρίστηση και μάθηση και περιβάλλεται από κάθε είδους ομορφιά», είπε στο περιοδικό. «Αν είμαι αρκετά τυχερή να ζήσω μέχρι την ηλικία της συνταξιοδότησης, η Φλωρεντία είναι το μέρος που θα με βρείτε».

Αυτές τις μέρες, πάντως, η Kitty βρίσκεται στη Βενετία όπου παρακολουθεί, φυσικά, το Alta Moda Show των Dolce & Gabbana