Meghan και Harry: Πρόταση - έκπληξη να επιστρέψουν για να δουν μαζί με τα παιδιά τους τη βασίλισσα

07.09.2021
Meghan και Harry: Πρόταση - έκπληξη να επιστρέψουν για να δουν μαζί με τα παιδιά τους τη βασίλισσα
Οι Sussexes έκαναν μια τολμηρή πρόταση για συνάντηση με τη βασίλισσα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η πρόταση έρχεται μετά από τηλεφωνικές κλήσεις του Harry με χαρακτήρα «κλαδιού ελιάς» στον πατέρα του και τον αδελφό του.

Ο Harry και η Meghan σχεδιάζουν να παρουσιάσουν στη βασίλισσα τη δισέγγονη (και συνονόματη) της, Lilibet, αν συμφωνήσει να τους συναντήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Η οικογένεια των Sussex προσφέρθηκε να ταξιδέψει για να δουν τη μονάρχη στο πρώτο ταξίδι της Δούκισσας (και των παιδιών της) στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Μάρτιο του 2020 και το Megxit.

Από την πλευρά του ο Harry έχει κάνει ήδη κινήσεις με χαρακτήρα «κλαδιού ελιάς» με την οικογένειά του καθώς αυτός και η Meghan σχεδιάζουν τη βάφτιση για την τεσσάρων μηνών Lilibet, πιθανώς στο Κάστρο του Windsor.

Ωστόσο, τα ανώτερα στελέχη του παλατιού λένε ότι έμειναν έκπληκτα από το αίτημα για συνάντηση, μήνες αφότου το ζευγάρι κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια στη συνέντευξη τους με τη φίλη τους Oprah Winfrey.

Η μοναρχία προετοιμάζεται επίσης για την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του Harry την επόμενο χρόνο, με την The Sun να υποστηρίζει πρόσφατα πώς οι συνεργάτες της βασίλισσας είναι έτοιμοι με νομικά μέσα ενάντια σε κάθε νέο ισχυρισμό του πρίγκιπα.

Μια πηγή είπε: «Ο Harry και η Meghan έκαναν αυτήν την προσφορά, αλλά πολλοί άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι από το απίστευτο θράσος πίσω από αυτό. Μπορεί να θέλουν πραγματικά να δουν τη βασίλισσα, αλλά κόβουν την ανάσα, τα όσα την έκαναν να περάσει φέτος».

Το προσωπικό της Αυτής Μεγαλειότητας δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής. Στην πραγματικότητα, υπήρξε επίσης συζήτηση για τα Χριστούγεννα και για το αν πρέπει να σταλεί πρόσκληση στον Harry και την Meghan, αφού την απέρριψαν πέρυσι.

«Η βασίλισσα εξακολουθεί να λατρεύει τον Harry και θα ήθελε πολύ να δει τη Lilibet και τον αδελφό της Archie. Αλλά οι αυλικοί είναι έκπληκτοι από την κίνηση, ειδικά από τη Meghan, μετά από αυτό που συνέβη» υποστηρίζουν πηγές από το παλάτι.

Το ζευγάρι καλωσόρισε τη Lilibet τον Ιούνιο αλλά πυροδότησε διαμάχες για το αν συμβουλεύτηκε τη βασίλισσα για να χρησιμοποιήσει το παρατσούκλι της για το μωρό.

Lilibet Diana: Οι δημόσιες ευχές της βασιλικής οικογένεια στην κόρη των Sussexes - Αυτή των Cambridges ξεχωρίζει

Τον Απρίλιο, ο Harry επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνος για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου. Μάλιστα, ο βιογράφος Omid Scobie υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας συνάντησε τη βασίλισσα ιδιωτικά δύο φορές κατά τη διάρκεια της παραμονής του.

Τελευταία φορά ο Harry εμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο για να αποκαλύψει το άγαλμα της μαμάς του Diana. Οι συμφιλιωτικές τηλεφωνικές κλήσεις του Harry πιστεύεται ότι περιλαμβάνουν συνομιλίες με τον μπαμπά Κάρολο και τον αδελφό William .

Οι εσωτερικές πηγές λένε ότι δεν είναι πιθανό ο πρίγκιπας να επιστρέψει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, την ημέρα δηλαδή των 37ων γενεθλίων του.

Και η βασίλισσα σχεδιάζει να μείνει στο Balmoral μέχρι τον Οκτώβριο.