Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Η Charlene είναι άρρωστη όχι θυμωμένη»

10.09.2021
Πρίγκιπας Αλβέρτος: «Η Charlene είναι άρρωστη όχι θυμωμένη»
«Εξηγήσεις» για τη σχέση του με τη σύζυγό του ένιωσε ότι έπρεπε να δώσει ο πρίγκιπας του Μονακό.

Μέγας σάλος έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό γύρο από τη σχέση του πριγκιπικού ζεύγους του Μονακό -και δεν είναι η πρώτη φορά.

Οι φήμες θέλουν τον Αλβέρτο και τη Chalene ένα βήμα πριν από το διαζύγιο (ξανά) και εκείνος, θέλοντας, προφανώς, να τις κατευνάσει μίλησε σχετικά στο People.

Θυμίζουμε, αρχικά, ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική από τον Μάιο, όπου και παραμένει ακόμη, αντιμετωπίζοντας πια προβλήματα στην υγεία της. Η Charlene έχει ήδη χειρουργηθεί μία φορά και εν αναμονή δεύτερου χειρουργείου, έγινε γνωστό ότι κατέρρευσε και νοσηλεύτηκε μέχρι να συνέλθει.

Ο Αλβέρτος, λοιπόν, ξεκαθαρίζει ότι η σύζυγός του "δεν έφυγε από το Μονακό έξαλλη" και ούτε "ζει στην εξορία" όπως γράφτηκε στα media.

«Δεν χρειάστηκε να φύγει επειδή ήταν έξαλλη μαζί μου ή με κάποιον άλλο. Πήγαινε στη Νότιο Αφρική για να αξιολογήσει τη δουλειά του ιδρύματός της εκεί και να περάσει λίγο χρόνο με τον αδελφό και τους φίλους της», εξήγησε ο Αλβέρτος, μιλώντας για ένα ταξίδι που, αν η Charlene δεν είχε αρρωστήσει, θα κρατούσε 10 μέρες.

Στη συνέχεια της συνέντευξης ο Αλβέρτος υποστήριξε ότι δεν είχε μιλήσει νωρίτερα σχετικά γιατί πίστευε ότι όλη η ένταση θα υποχωρούσε, όμως καθώς αυτό δεν έγινε, αναγκάστηκε να μιλήσει.

«Είμαστε εύκολος στόχος γιατί είμαστε στο φως της δημοσιότητας πολύ», εξήγησε στη συνέχεια ο γαλαζοαίματος, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται να πείθει πολλούς ενώ η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της Charlene παραμένει.

Η θλιμένη πριγκίπισσα

Η Charlene κατέχει αυτό τον τίτλο χρόνια τώρα ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα δάκρυα που έριξε στο τέλος της τελετής του γάμου της. Οι φήμες, εκείνη την εποχή την ήθελαν πολύ πιεσμένη από τα τελευταία νέα που είχαν "σκάσει" και αποκάλυπταν ακόμη δύο εξώγαμα παιδιά που διεκδικούσαν την πατρότητα του μέλλοντος συζύγου της -πέραν των δύο που ήδη γνώριζε καθώς εκείνος τα είχε ήδη αναγνωρίσει.

Η Charlene μίλησε για τα όσα είχαν συμβεί εκείνη την ημέρα λίγο μετά τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους και πριν καν μείνει έγκυος.

Φέτος, έχοντας γιορτάσει (χωριστά, βέβαια) τη 10η επέτειο του γάμου τους, οι απορίες για τη σχέση τους, όπως φαίνεται, παραμένουν.