James Middleton: Παντρεύτηκε ο αδελφός της Kate - Η γλυκιά ανάρτησή του

13.09.2021
James Middleton: Παντρεύτηκε ο αδελφός της Kate - Η γλυκιά ανάρτησή του
«Παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου», γράφει γεμάτος συγκίνηση ο γαμπρός.

Ο James Middleton και η Alizee Thevene παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο σε μια τελετή, που, όπως έγινε γνωστό πραγματοποιήθηκε στη νοτιοανατολική Γαλλία.

"Mr & Mrs Middleton ❤️ 🇬🇧 🇫🇷. Χθες παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου περιτριγυρισμένος από συγγενείς, φίλους και φυσικά μερικά σκυλιά στο όμορφο χωριό Bormes-les-Mimosas. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω πόσο ευτυχισμένο είμαι❤️.», γράφει ο James και μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τη σύζυγό του, πια.

Η Alizee φαίνεται επίσης πανευτυχής και λάμπει μέσα στο λευκό στράπλες νυφικό της ενώ το μονόπετρο στο χέρι της μας θύμισε λίγο αυτό της Kate -στο χρώμα και το μέγεθος έστω!

Παρότι δεν έγινε γνωστό αν οι αδελφές του γαμπρού, Kate και Pippa παραβρέθηκαν στον γάμο, υποθέτουμε ότι αυτό συνέβη, όμως κρατήθηκε μυστικό! Οι Cambridges πάντως δεν ευχήθηκαν δημόσια για τον γάμο αυτό. Ίσως λίγο αργότερα.

Ο James φαίνεται ότι έχει περάσει πια σε ένα άλλο, πιο φωτεινό, κεφάλαιο της ζωής του, μετά την οικονομική καταστροφή και την πάλη με την κατάθλιψη για τα οποία έχει μιλήσει δημόσια.