Πρίγκιπας William - Kate Middleton : Ποιο ζευγάρι έχουν πρότυπο για τον επιτυχημένο τους γάμο

13.09.2021
Πρίγκιπας William - Kate Middleton : Ποιο ζευγάρι έχουν πρότυπο για τον επιτυχημένο τους γάμο
Οι πληροφορίες έρχονται εκ των έσω!

H Kate Middleton και ο πρίγκιπας William βασίστηκαν επί 8 χρόνια, από το 2005 έως το 2013, στον προσωπικό τους γραμματέα, Jamie Lowther-Pinkerton, στον προγραμματισμό εκδηλώσεων και ξεναγήσεων στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένου του γάμου τους το 2011. Τώρα, σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποχώρηση του από την υπηρεσία του ζευγαριού, ο πρώην βασιλικός υπάλληλος μιλάει για το πώς καταφέρνουν και κάνουν τη σχέση τους να λειτουργεί, λέγοντας στο People ότι οι αντίθετες καταβολές τους, τους βοηθούν να αλληλοϋποστηρίζονται.

«Oι δύο τους συνεισφέρουν με διαφορετικά μέσα για να πετύχουν το σύνολο», δήλωσε ο Lowther-Pinkerton. «Ο William έχει την εμπειρία να γνωρίζει πού βρίσκεται o θεσμός και να τον βλέπει να εξελίσσεται ... Η δούκισσα έχει αυτήν την πραγματιστική επίγνωση του πώς είναι να είσαι από μια αξιοπρεπή, προσγειωμένη οικογένεια».

Τον Απρίλιο, o William και η Κate γιόρτασαν τη 10η επέτειο του γάμου τους και σύμφωνα με τον Lowther-Pinkerton , η εκπαίδευση που πέρασαν από τη μακρά ερωτική τους σχέση βοήθησε να πετύχουν ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Δόξα τω Θεώ που έχουν ο ένας τον άλλον και την εκπαίδευση που είχαν», λέει ο Lowther-Pinkerton. «Έχουν έναν σταθερό δεσμό αυτά τα τελευταία 10 χρόνια. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ένα καλύτερο ζευγάρι, ειλικρινά ». Σύμφωνα με το People, οι William και Κate έχουν εμπνευστεί από τον 73χρονο γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου και των γονιών της ίδιας της Κate, Carole και Michael Middleton, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 1980.

Το People μίλησε επίσης και με άλλους ανθρώπους από το προσωπικό αλλά και με φίλους του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης μιας εσωτερικής πηγής που έδωσε έμφαση στη σχέση τους λέγοντας «είναι το σύγχρονο πρόσωπο του θεσμού». Ένας υπάλληλος είπε ότι οι φιλανθρωπικές οργανώσεις τις οποίες υποστηρίζουν «παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εύρεση ενός σημείου σύνδεσης για ένα διαφορετικό φάσμα θεμάτων με τα οποία η οικογένεια δεν συνδεόταν πάντα», συμπεριλαμβανομένης της ψυχικής υγείας, της γονικής μέριμνας και της κλιματικής αλλαγής.

Ένας οικογενειακός φίλος είπε στο περιοδικό ότι τα καθήκοντά τους ως γονείς τους βοήθησαν επίσης να βρουν τρόπους για να εξισορροπήσουν τη βασιλική και την ιδιωτική τους ζωή. Ένας φίλος τους είπε ότι προσπάθησαν να «συνδυάσουν τα παραδοσιακά καθήκοντα με το να είναι απόλυτα μοντέρνοι γονείς».

Την περασμένη εβδομάδα, πηγές είπαν στο Vanity Fair ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να μεταφέρει την κύρια κατοικία του στο Windsor, εν μέρει επειδή θα τους επέτρεπε να περνούν περισσότερο χρόνο με τη βασίλισσα και την οικογένεια της Kate.

Νικολέτα Μακρή