Ο Harry γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη σχέση του με τη Meghan και ο William ετοιμάζει σειρά για το περιβάλλον

28.09.2021
Ο Harry γυρίζει ντοκιμαντέρ για τη σχέση του με τη Meghan και ο William ετοιμάζει σειρά για το περιβάλλον
Ο πρίγκιπας Ηarry και η Μeghan Markle δεν δίστασαν να δημοσιοποιήσουν την αγάπη και την αφοσίωσή τους κατά την περιοδεία τους στη Νέα Υόρκη πριν μερικές μέρες. Παράλληλα όμως με τα τρυφερά στιγμιότυπα υπάρχουν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να γυρίζει ταυτόχρονα κρυφά πλάνα για ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix με θέμα τη ζωή τους.

Η ταινία του Harry

Σύμφωνα με τo Page Six, oι Sussexes παίρνουν μαζί τους, όπου πηγαίνουν, τον δικό τους οπερατέρ για να μαγνητοσκοπούν τα ταξίδι τους και απλός κόσμος τον εντόπισε να τρέχει μπροστά τους πριν από την επίσκεψη τους στο Μνημείο της 11ης Σεπτεμβρίου την περασμένη Πέμπτη.

To Page Six δημοσιεύει επίσης αρκετές φωτογραφίες από το ταξίδι, στις οποίες ο Harry εμφανίζεται να φοράει μικρόφωνο, απόδειξη ότι το ζευγάρι κινηματογραφεί κάποιο προσωπικό project (όπως σημειώνει το κείμενο, πηγές κοντά στους Sussexes υποστηρίζουν ότι έχουν επίσης γυρίσει αρχειακό υλικό για το Archewell Foundation, κάτι το οποίο θα μπορούσε επίσης να δικαιολογήσει τον οπερατέρ και το μικρόφωνο του Harry).

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Κατρακυλάει η δημοτικότητα τους στη Βρετανία - Τι λένε οι αριθμοί

«Ωστόσο, μας έχουν πει ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που συζήτησαν με τους επικεφαλής του Netflix τον Σεπτέμβριο του 2020, πριν υπογράψουν μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους», έγραψε το Page Six ως μια επιπλέον απόδειξη ότι ο Harry και η Μeghan μπορεί πράγματι να γυρίζουν ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό του Netflix με επίκεντρο τη ζωή τους.

Η ταινία του William

Kαι ενώ ο Harry και η Meghan φαίνεται να κινηματογραφούν τους εαυτούς τους, ο δούκας του Cambridge μπαίνει στον κόσμο του streaming για να παρουσιάσει το πρωτοποριακό του ντοκιμαντέρ.

Το πρώτο Earthshot Prize του πρίγκιπα William που θα καταγραφεί μέσω μιας σειράς πέντε επεισοδίων, θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στις streaming πλατφόρμες Discovery+ και BBC iPlayer. Το Earthshot Prize: Repairing our Planet θα περιγράψει τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας και τις λύσεις που επεξεργάστηκαν επιστήμονες και ειδικοί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των 15 πρώτων φιναλίστ του βραβείου Earthshot.

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Έτοιμοι για το τέταρτο παιδί;

«Είναι απίστευτο αυτό που μπορούμε να χτίσουμε εμείς οι άνθρωποι, αλλά συχνά ξεχνάμε ότι αυτό έχει κόστος. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό μέλλον, ένα καλύτερο μέλλον, αλλά μόνο αν το επιδιώξουμε τώρα», λέει ο πρίγκιπας William σε ένα teaser που κυκλοφόρησε χθες από το Discovery+.