Kate Middleton: Η εντυπωσιακή, ολόχρυση εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond και η αναφορά στην Diana [video]

29.09.2021
Kate Middleton: Η εντυπωσιακή, ολόχρυση εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond και η αναφορά στην Diana [video]
Παγκόσμια πρεμιέρα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και η δούκισσα του Cambridge έφερε το Hollywood στο κόκκινο χαλί.

«No Time To Die». Η 25η ταινία του θρυλικού πράκτορα 007 και η τελευταία με τον Daniel Craig στον πρωταγωνιστικό ρόλο ύστερα από 5 ταινίες, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Royal Albert Hall του Λονδίνου χθες βράδυ (28/9/2021) παρουσία βρετανών royals.

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge συνόδευσαν τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του, δούκισσα της Κορνουάλης στη λαμπερή αυτή βραδιά, με τις κυρίες -και ιδίως την Kate- να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Kate Middleton: Η απίστευτη ιστορία πίσω από το δαχτυλίδι αρραβώνων της

Τα royal ζευγάρια έφτασαν μαζί στο θέατρο και περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, μίλησαν με τον κόσμο και πόζαραν για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Kate και Diana σε μεταλλικές εμφανίσεις - Ο συσχετισμός με την Καμίλα

Η δούκισσα του Cambridge είχε επιλέξει μια εντυπωσιακή, ολόχρυση τουαλέτα με παγιέτες της αγαπημένης της δημιουργού Jenny Packham και έκανε τους πάντες να παραδεχτούν "τύφλα νά' χουν οι σταρ του Hollywood". Μια ιδιαίτερα τολμηρή εμφάνιση για την Kate που δεν μας συνηθίζει σε τόσο... μεταλλικές εμφανίσεις, όμως, για την περίσταση ήταν, κατά γενική ομολογία, η πιο ταιριαστή επιλογή!

Αξίζει, δε, να σημειωθεί η αναγωγή σε μία εξίσου μεταλλική εμφάνιση της πριγκίπισσας Diana που έγραψε επίσης τη δική της ιστορία, το 1985, στην πρεμιέρα της ταινίας του Bond "A view to a kill", με τον Roger Moore στον ρόλο του 007, τότε. Η δημιουργία έφερε την υπογραφή του Bruce Oldfield ο οποίος, για την ιστορία, υπέγραψε και τη γαλάζια εμφάνιση της δούκισσας της Κορνουάλης στη χθεσινή βραδιά!

Συνάντηση με τους αστέρες της ταινίας

Μόλις μπήκαν στο θέατρο, οι royals συνάντησαν τους συντελεστές της ταινίας και συνομίλησαν μαζί τους. Ο Daniel Craig και τα κινηματογραφικά "κορίτσια" του, Lashana Lynch, Ana de Armas και Lea Seydoux ήταν μεταξύ των συντελεστών που συνομίλησαν με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου και τους υπόλοιπους εστεμένους ενώ ο Κάρολος φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την κουβέντα του με την Billie Eilish, η οποία ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων στην ταινία.

No Time To Die: Το τραγούδι της Billie Eilish για τη νέα ταινία του James Bond και η ιστορία του

Ιδού το βίντεο με την άφιξη των royals και τη συνάντησή τους με τους συντελεστές της ταινίας.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας της πρεμιέρας

Εκτός από τη λάμψη στο κόκκινο χαλί και την καλλιτεχνική δημιουργία, η χθεσινή βραδιά είχε ακόμη μία διάσταση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς τα έσοδα της βραδιάς θα στηρίξουν οικονομικά φιλανθρωπικές οργανώσεις που στηρίζουν μέλη τριών υπηρεσιών πληροφοριών: Της Μυστικής Υπηρεσίας, της Υπηρεσίας Ασφαλείας και της κυβερνητικής οργάνωσης GCHQ.