Ποιος διάσημος ηθοποιός προσφέρθηκε να κάνει babysitting για την πριγκίπισσα Kate

08.10.2021
Ποιος διάσημος ηθοποιός προσφέρθηκε να κάνει babysitting για την πριγκίπισσα Kate
Όταν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας έχεις και τα τυχερά σου.

Ο Rami Malek εμφανίστηκε στο Jimmy Kimmel Live πριν λίγες μέρες και αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με την Kate Middleton στα βραβεία BAFTA, λέγοντας ότι οι ερωτήσεις του για την οικογένειά της, την αιφνιδίασαν.

Kate Middleton: Η εντυπωσιακή, ολόχρυση εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond και η αναφορά στην Diana [video]

«Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι εργάζονται τόσο σκληρά για να τους γνωρίσουν όλους - όποιον έχει κάνει ταινία ακόμα και αυτούς που έχουν κάνει παλαιότερα ταινίες», δήλωσε ο Rami, «Μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα ότι έχουν κάνει το homework τους. Και μόλις είδα την πριγκίπισσα Kate κάποια στιγμή της είπα: “Αυτό πρέπει να είναι εξαντλητικό”. Και μου απάντησε: “Γιατί;”».

Ο Rami εξήγησε ότι η Kate είχε μόλις καλωσορίσει τον γιο της, τον πρίγκιπα Louis και έτσι τη ρώτησε: «”Μόλις έκανες ένα μωρό, σωστά;” Νομίζω ότι ξαφνιάστηκε. Μου είπε: “Πώς είσαι;”. Κι εγώ της απάντησα “Όχι, εσύ πώς είσαι;”. Και με τον πιο βασιλικό, κομψό τρόπο, μου έριξε μια ματιά. Φαντάσου, είσαι ντυμένη στην πένα και πρέπει να μιλήσεις με όλους αυτούς τους ηθοποιούς».

Ο Rami επιβεβαίωσε επίσης, ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι υπερβολικά προσεκτικά με αυτά που λένε, εξηγώντας: «Είναι τόσο προσεκτικοί. Αλλά ήταν τόσο cool. Νομίζω ότι την αιφνιδίασα για ένα δευτερόλεπτο. Και, ξέρετε, είχε αυτό το look - με τον πιο κομψό, επαγγελματικό, βασιλικό τρόπο μου απάντησε “Ναι, είναι πολύ το να έχεις παιδί”».

Προφανώς, ο Rami προσφέρθηκε για babysitting, καθώς είπε: «Το πιο αστείο πράγμα σε αυτό ήταν ότι της είπα: “Αν χρειάζεσαι ποτέ ρεπό, λίγο ελεύθερο χρόνο, θα σε στηρίξω”. Kαι μου λέει: “Τι εννοείς;” και της απαντάω, “Μπορώ να κάνω babysitting, εσείς παιδιά βγείτε έξω, περάστε καλά!”».

Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει η Kate..