Ο Πρίγκιπας Κάρολος αναθεωρεί τη διαθήκη του - Ο Harry μάλλον μπαίνει σε δεύτερη μοίρα

07.10.2021
Ο Πρίγκιπας Κάρολος αναθεωρεί τη διαθήκη του - Ο Harry μάλλον μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Αλλάζει τα σχέδιά του για το Clarence House o διάδοχος του βρετανικού θρόνου;

Με όλα όσα συμβαίνουν στη βρετανική βασιλική οικογένεια, ήταν αναμενόμενο ότι θα υπάρξει κάποια συζήτηση για περιουσίες και ακίνητα. Καθώς ο πρίγκιπας William και η Κate Μiddleton σκέφτονται να μετακομίσουν με την οικογένειά τους πιο κοντά στη βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται να έχει κάποια δικά του σχέδια για την σημερινή κατοικία του – το Clarence House. Και φαίνεται ότι το σπίτι που θα πήγαινε αρχικά στον πρίγκιπα Ηarry και τη Μeghan Markle, μάλλον θα πάει στη νεότερη γενιά της βασιλικής οικογένειας.

Πρίγκιπας Κάρολος: Ο θάνατος του πατέρα του, πρίγκιπα Φίλιππου, έκρυβε μια τραγική σύμπτωση

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας της Ουαλίας σκέφτεται να αφήσει το Clarence House στα παιδιά του μεγαλύτερου γιου του. Καθώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο Μοντεσίτο των ΗΠΑ και δεν διαφαίνεται κάποια διάθεση για επιστροφή στο Λονδίνο, το Clarence House «τώρα είναι πιο πιθανό να πάει στον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte ή τον πρίγκιπα Louis», ανέφερε η εφημερίδα. Φυσικά, το σπίτι έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, ειδικά για τον πρίγκιπα Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος αποκαλύπτει το αγαπημένο του φαγητό -Και είναι ελληνικό!

Το Clarence House ήταν το σπίτι της μητέρας της Βασίλισσας, η οποία πέθανε το 2002. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Camilla, η δούκισσα της Κορνουάλης, ζουν εκεί χρόνια τώρα. Ωστόσο, η «ξεπερασμένη διακόσμηση είναι αποτρεπτική για τα νεότερα βασιλικά μέλη», αναφέρει η Daily Mail. «Κανείς δεν νοιάζεται τρομερά για το Clarence House, επειδή εξακολουθεί να θεωρείται το σπίτι της μητέρας της Βασίλισσας».

Ο πρίγκιπας Κάρολος, φέρεται να σκοπεύει να περιορίσει την περιουσία της βασιλικής οικογένειας και να μετατρέψει τα σπίτια που ζούσαν η οικογένειά του και οι πρόγονοί του, σε μουσεία, προσβάσιμα στο κοινό. Είναι προφανές ότι θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές καθώς η μοναρχία οδηγείται στο μέλλον.