Η πριγκίπισσα Charlene έφυγε ξανά από το Μονακό - Τι αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για την υγεία της

18.11.2021
Η πριγκίπισσα Charlene έφυγε ξανά από το Μονακό - Τι αποκάλυψε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για την υγεία της
«Ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να την επισκεφτούμε σύντομα με τα παιδιά», είπε μεταξύ άλλων ο Αλβέρτος.

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό επέστρεψε στο πριγκιπάτο στις 8 Νοεμβρίου ύστερα από απουσία έξι μηνών. Η σύζυγος του μονάρχη των Μονεγάσκων επισκέφτηκε την πατρίδα της, Νότιο Αφρική, αρχικά, για φιλανθρωπικούς σκοπούς όμως εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που παρουσιάστηκε η επιστροφή της καθυστέρησε μισό χρόνο.

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από 6 μήνες - Οι πρώτες φωτογραφίες

Χωρίς να δοθούν συγκεκριμένες πληροφορίες τα προβλήματα εστιάστηκαν σε ωτορινολαρυγγικά προβλήματα και η Charlene χρειάστηκε να νοσηλευτεί αλλά και να χειρουργηθεί τρεις φορές.

Τελικά, την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε στο Μονακό και πόζαρε μάλιστα για τις απαραίτητες φωτογραφίες μαζί με τον σύζυγό της και εξάχρονα δίδυμά τους.

Η πρώτη ανακοίνωση

Σε συνέχεια αυτής της εμφάνισης -που για ακόμη μία φορά χαρακτηρίστηκε άβολα μη οικεία- και ενόψει των επίσημων εορτασμών της Εθνικής Επετείο των Μονεγάσκων στις 19 Νοεμβρίου, υπήρξε μια ανακοίνωση που ενημέρωνε ότι η υγεία της πριγκίπισσας είναι ακόμη εύθραυστη και εξαιτίας αυτού δεν θα έδινε το "παρών" στις εκδηλώσεις. Επιπλέον γινόταν γνωστό ότι η Charlene δεν μένει στο παλάτι με την οικογένειά της αλλά σε κάποιο άλλο μέρος που θα παραμείνει μυστικό. Όλοι, όμως, πίστευαν ότι το μέρος αυτό είναι μέσα στον πριγκιπάτο. Έγινε κουβέντα, μάλιστα και για ένα διαμέρισμα δύο δωματίων μακριά από το παλάτι. Φαίνεται, όμως, ότι τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Μονακό: Η Charlene σε απομόνωση - Η επίσημη ανακοίνωση και η παράκληση του πριγκιπικού ζεύγους

Η αποκάλυψη του πρίγκιπα

Μιλώντας στο Monaco-Matin ο Αλβέρτος αποκάλυψε ότι η σύζυγός του έχει φύγει από το πριγκιπάτο και μένει σε μία μυστική τοποθεσία μέχρι να "αναρώσει από την εξάντληση", μακριά από τον ίδιο και τα παιδιά τους.

"Είναι καλύτερα αλλά ακόμη χρειάζεται ξεκούραση και ηρεμεία. Δεν βρίσκεται στο πριγκιπάτο αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πως περισσότερα από διακριτικότητα. Υπάρχει σίγουρα η κούραση, αλλά δεν είναι φυσική, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να θεραπευτεί μόνο με μια περίοδο παρακολούθησεης και ξεκούρασης", εξήγησε, μεταξύ άλλων ο 63χρονος γαλαζοαίματος, υπονοώντας σαφώς ότι τα προβλήματα της συζύγου του είναι, ξεκάθαρα, ψυχολογικής υφής!

Περαστικά