Marie Chantal: Το απίθανο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο "άθλος" του Παύλου Γλύξμπουργκ στο στόλισμα

09.12.2021
Marie Chantal: Το απίθανο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο "άθλος" του Παύλου Γλύξμπουργκ στο στόλισμα
Κάθε χρόνο εντυπωσιάζει ο στολισμός στο σπιτικό της Marie Cantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ.

Η σύζυγος το 54χρονου γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο βίντεο από το final touch του στολισμου του χριστουγεννιάτικου δέντρου της οικογένειας.

Βλέπουμε ένα τεράστιο φυσικό δέντρο με σχετικά διακριτικό και φυσικό στολισμό, δηλαδή λίγες λάμπες, κουκουνάρια και άπειρα λευκά, σταθερά φωτάκια και τον Παύλο να παλεύει, σκαρφαλωμένος επάνω σε μία σκάλα να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή.

Η κοτόσουπα της Marie Chantal είναι ό,τι πρέπει για τα πρώτα κρύα του χρόνου

"Let it snow" ακούγεται στο original audio και ο πάτερ φαμίλιας ολοκληρώνει το έργο του αφού πρώτα κόβει λίγο την κορυφή με ένα ψαλίδι. Ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας κρατά τη σκάλα και βοηθά με το ψαλίδι και ο ένας ακόμη -ή η ίδια η Marie Chantal, μήπως- τον κρατά από τη μέση να μην πέσει!

Και του χρόνου!

Ο Παύλος και η Marie Chantal μετρούν 26 χρόνια γάμου και πέντε παιδιά -Ολυμπία Μαρία (24), Κωνσταντίνος Αλέξιος (22), Αχιλλέας Ανδρέας (20), Οδυσσέας Κίμων (16) και Αριστείδης Σταύρος (13)- ενώ όλοι τους αναφέρονται πολύ συχνά στη χώρα μας μέσα από αναρτήσεις τους. Κάνουν, μάλιστα, τις διακοπές τους εδώ κάθε χρόνο.

Ο Παύλος και η Marie Chantal με όλα τα παιδιά τους στην Ελλάδα - Οι φωτογραφίες που μοιράστηκαν