Kate Middleton: Το σχόλιο που έδειξε τα συναισθήματα της για την Meghan όταν αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια

09.12.2021
Kate Middleton: Το σχόλιο που έδειξε τα συναισθήματα της για την Meghan όταν αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια
Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο royal συννυφάδων είναι μια πολυσυζητημένη υπόθεση εδώ και χρόνια στα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο ένα νέο βιβλίο ρίχνει φως στο γεγονός ότι έχουν πραγματικά καλά λόγια να πουν ο μια για την άλλην πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Το βιβλίο του Christopher Andersen, Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry και Meghan, δίνει μια νέα διάσταση στα όσα φέρεται να είπε η δούκισσα του Cambridge, σύμφωνα με πηγές, σχετικά με την αποχώρηση της Μeghan από τη βασιλική οικογένεια.

Meghan για Kate: "Αν αγαπάς εμένα δε χρειάζεται να μισείς εκείνη κι αν αγαπάς εκείνη δε χρειάζεται να μισείς εμένα" [video]

Σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το SheKnows, ο Andersen επανέρχεται στη στιγμή που ο William και η Kate έμαθαν για την αποχώρηση του πρίγκιπα Harry και της Μeghan από τους ανώτερους βασιλικούς ρόλους τους. «Τι πιστεύουν ότι κάνουν ο Harry και η Meghan;» ρώτησε ο William, σύμφωνα με το απόσπασμα. «Ο πατέρας μου θα γίνει έξαλλος». Και η Κate πρόσθεσε: «Για να μην αναφέρω τους παππούδες σου». Ενώ εκείνη η περίοδος ήταν σίγουρα συγκλονιστική για όλους στη βασιλική οικογένεια, επειδή ήταν μια τόσο πρωτοφανής κίνηση, η δούκισσα του Cambridge παρατήρησε κάτι για τη Μeghan σε μια φωτογραφία της στο Canada House, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση.

Κate Middleton: Η αμήχανη αντίδραση της όταν μια μαθήτρια τη ρώτησε για την Meghan και τον Harry (video)

Ο Andersen περιέγραψε τον Harry ως «λαμπερό» και τη σύζυγό του «εξίσου λαμπερή», σε εκείνη τη φωτογραφία και ισχυρίζεται ότι αυτό παρατήρησε και η Kate. «Τι υπέροχο ντύσιμο», είπε για το καφέ ζιβάγκο και τη φούστα της Meghan που συνοδευόταν από ένα καμηλό παλτό. «Λοιπόν, σίγουρα φαίνονται χαρούμενοι», πρόσθεσε. Αν κάποιος ξέρει πόσο δύσκολο είναι να γίνεις αποδεκτός από τη βασιλική οικογένεια, αυτή είναι η Κate. Είχε τις δικές της δυσκολίες προσαρμογής στη βασιλική οικογένεια - και έχει την πίεση να γίνει μια μέρα βασίλισσα - έτσι από πολλές απόψεις, καταλαβαίνει αυτό που πέρασε η Meghan.

Νικολέτα Μακρή