Βασίλισσα Ελισάβετ: Για ποιον λόγο είναι έξαλλη με τον William και την Κate

20.07.2022
Βασίλισσα Ελισάβετ: Για ποιον λόγο είναι έξαλλη με τον William και την Κate
Λοιπόν, υπάρχει ακόμα ένα βασιλικό δράμα σε εξέλιξη. Aλλά χρειάζεται μια γρήγορη ανακεφαλαίωση: Η βασίλισσα πρόσφατα ένιωσε «άβολα» με τη συχνή χρήση του βασιλικού ελικοπτέρου από τον πρίγκιπα William και την Κate Middleton οι οποίοι ταξιδεύουν με αυτό το μέσο από την εξοχική τους κατοικία στο Anmer Hall στο Λονδίνο, όμως, όχι για τον λόγο που νομίζεις!

Ο λόγος για τον οποίο η βασίλισσα έχει αντίρρηση είναι επειδή δεν θέλει τους άμεσους διαδόχους του θρόνου να ταξιδεύουν μαζί. Και το έχει εκφράσει επανειλημμένα.

Όμως οι Cambridges εθεάθησαν και πάλι πρόσφατα να επιβιβάζονται σε ελικόπτερο με τα παιδιά τους, παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ευχαριστημένη με αυτό. Kάτι που δεν της άρεσε και αποφάσισε να πάρει μέτρα. Πιο συγκεκριμένα, «κάλεσε» το ζευγάρι για να συζητήσουν για τη συνεχιζόμενη χρήση του ελικοπτέρου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και οι τρεις διάδοχοι σε νέα πόζα

Όπως είπε ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων Neil Sean «Φαίνεται ότι ο πρίγκιπας William και η Catherine αψήφησαν τις εντολές της βασίλισσας. Αυτή την εβδομάδα εθεάθησαν να επιβιβάζονται σε ελικόπτερο στην πίσω περιοχή του Kensington Palace καθώς απολαμβάνουν σύντομες διακοπές. Αυτό ήταν που έκανε την βασίλισσα να προβληματιστεί».

Ο Νeil συνέχισε εξηγώντας ότι «Είναι ένα βασιλικό πρωτόκολλο για τα μέλη της οικογένειας να ταξιδεύουν με ξεχωριστά αεροσκάφη για προφανείς λόγους ασφαλείας» και είπε «η βασίλισσα μίλησε μάλλον αυστηρά στον William για αυτό. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ίσως ο πρίγκιπας δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «Όταν ο πρίγκιπας William και η Κate επιστρέψουν από το σύντομο διάλειμμά τους, θα κληθούν στο Windsor για να δώσουν εξηγήσεις».

Μπάκινχαμ: Η βασίλισσα και οι τρεις διάδοχοι μαγειρεύουν μαζί στην κουζίνα [photos]

Αυτό το γεγονός έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου ο βασιλικός ρεπόρτερ Richard Palmer δήλωσε στην Express ότι «η βασίλισσα ένιωσε άβολα -βεβαίως το άφησε να γίνει γνωστό- που όλη η οικογένεια ταξίδευε με ελικόπτερο» και ότι «υπήρχε μια μικρή επίσημη πικρία για το ότι οι Cambridges ταξιδεύουν χρησιμοποιώντας ελικόπτερο μεταξύ του Anmer Hall στο Norfolk και του Kensington Palace, της κατοικίας τους στο Λονδίνο».