Η Kate θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο - Πώς το ανακοίνωσε η ίδια

14.06.2024
Η Kate θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο - Πώς το ανακοίνωσε η ίδια
Μέσα από μία ανάρτηση η πριγκίπισσα της Ουαλλίας ενημε΄ρωσε το κοινό για την εξέλιξη της υγείας της αλλά και για την πρώτη της εμφάνιση εδώ και μήνες!

Τελικά θα εμφανιστεί στο «Trooping the Colour» προς τιμή του βασιλιά Κάρολου η Kate. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, βάζοντας τέλος στη σχετική φημολογία.

Μέ μια ανάρτηση στον λογαριασμό των Waleses στο Instagram η Kate απευθύνθηκε στο κοινό και αφού εξήγησε πως κάνει μεγάλη πρόοδο αλλά όπως κάθε χημειοθεραπεία, έτσι και η δική της, έχει τα κάτω της και τα πάνω της, παραδέχτηκε πως ακόμη δεν έχει αφήσει πίσω της το «κακό» αλλά είναι έτοιμη να κάνει βήματα προς τα έξω - ξεκινώντας από την πρώτη επίσημη εκδήλωση όπου θα παραβρεθεί μαζί με την οικογένειά της το Σαββατοκύριακο.

«Είμαι ενθουσιασμένη από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά έκανε τεράστια διαφορά στον William και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω μεγάλη πρόοδο, αλλά όπως γνωρίζει όποιος κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στο σώμα σου να ξεκουράζεται. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το ότι νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα είναι για μερικούς μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, είναι χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να παρευρεθώ στην παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες δεσμεύσεις το καλοκαίρι, αλλά επίσης γνωρίζοντας ότι ακόμη δεν έχω βγει από την περιπέτεια.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά απέναντι στην αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει αυτόν τον τόσο απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου»

{https://www.instagram.com/p/C8NCRQKt4fA/}

Τον Μάρτιο του 2024 και δύο μήνες μετά το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί, η Kate παραδέχτηκε δημόσια πως διαγνώστηκε με καρκίνο (χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες, βέβαια) και πως θα ξεκινούσε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Το αρχικό σχέδιο για εμφάνιση μετά το Πάσχα φυσικά άλλαξε και φτάσαμε τώρα εδώ.

Μπορεί όπως είχε ανακοινώσει το παλάτι η Kate να μην είχε συμμετοχή στην εκδήλωση Colonel's Review, την επίσημη πρόβα που διεξάγεται λίγο πριν το «Trooping The Colour» όμως τελικά, στο μπαλκόνι θα τη δούμε, όπως φυσικά και τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, ο οποίος επίσης ακολουθεί θεραπεία για καρκίνο!

Με το καλό και περαστικά!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2024 - 20:25