Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 6 μήνες σκόρπισε χαμόγελα

15.06.2024
Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από 6 μήνες σκόρπισε χαμόγελα
Έξι μήνες μετά την ανακοίνωση του Μπα΄κινχαμ για την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και την επιβεβλημένη αποχή από τα βασιλικά καθήκοντα η Kate Middleton σήμερα έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Κόντρα σε όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις που την ήθελαν να συνεχίσει να απέχει από οποιαδήποτε επίσημη εμφάνιση λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της, η Kate Middleton από χθες με ένα ποστ -το πρώτο μετά την ανακοίνωσή της οτι δίνει μάχη με τον καρκίνο- ανακοίνωνε πως σκοπεύει να εμφανιστεί στη μεγάλη στρατιωτική τελετή Trooping the Colour που ήταν προγραμματισμένη σήμερα για τα γενέθλια του πεθερού της και Βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας.

Το Trooping the Colour πραγματοποιήθηκε στο Whitehall για να γιορταστούν επισήμως τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου ο οποίος επίσης πρόσφατα επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά του μετά τη δική του περι΄πέτεια υγείας που συνέπεσε χρονικά με αυτήν της νύφης του και πρριγκίπισσας της Ουαλίας, Kate.

Η Kate Middleton έφτασε με αυτοκίνητο στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο μετά τις 10 το πρωί ώρα Αγγλίας, φορώντας ένα σικ λευκό pencil φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και παρακολούθησε την τελετή μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια από το μπαλκόνι όπου συνήθως συγκεντρώνεται η βασιλική οικογένεια, με θέα τον χώρο της παρέλασης. Φανερά αδυνατισμένη αλλά πάντα εντυπωσιακή και χαμογελαστή.

Στη συνέχεια, μετέβη από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο χώρο όπου διεξάγεται το Trooping the Colour με άμαξα, μαζί με τα τρία της παιδιά - μια απόσταση περίπου δέκα λεπτών. Το βίντεο μάλιστα, όπως και οι φωτογραφίες -ποσταρίστηκαν και από την επίσημη σελίδα της Βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.06.2024 - 19:08