Πρίγκιπας Harry: Θα επιστρέψει στη Βρετανία χωρίς τη Meghan;

07.07.2024
Πρίγκιπας Harry: Θα επιστρέψει στη Βρετανία χωρίς τη Meghan;
Η πρόβλεψη του ειδικού στα βασιλικά θέματα

Από την αρχή του γάμου του Πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle τα προβλήματα που αντιμετώπισε το ζευγάρι με το βασιλικό πρωτόκολλο και τη ζωή στο παλάτι ήταν, όπως οι ίδιοι έχουν πια πει δημόσια, πολλά.

Τόσο στις συνεντεύξεις που έχουν δώσει από κοινού, όσο και στο πολυσυζητημένο βιβλίο αυτοβιογραφία του μικρότερου γιου της Diana και του Βασιλιά –πλέον- Charles έχουν κάνει ξεκάθαρο πως δεν ένιωθαν ευπρόσδεκτοι από το στενό κύκλο της οικογένειας με τους δυο τους να σπάνε τα δεσμά και τις σχέσεις και να μεταναστεύουν στην Αμερική αφήνοντας πίσω όλα τους τα προνόμια.

PRINCE_HARRY_AND_MEGHAN_DIAFORES_2_6c6c3.jpg

Μια κίνηση που έπληξε ριζικά τους δεσμούς ανάμεσα στον πρίγκιπα Harry και την οικογένειά του που δεν μπόρεσε και συνεχίζει να αρνείται να αποδεχτεί αυτή του την απόφαση.

Εδώ και καιρό όμως οι φήμες θέλουν το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας να μην μπορεί να προσαρμοστεί στη ζωή στην Αμερική. Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα –όχι φυσικά επιβεβαιωμένα- θέλουν το ζευγάρι να ζει εδώ και καιρό συμβατικά μαζί.

PRINCE_HARRY_AND_MEGHAN_DIAFORES_4_f9b67.jpg

Και τώρα, ένας ιστορικός και ειδικός στα βασιλικά θέματα ο Hugo Vickers προβλέπει ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στη βασιλική οικογένεια σε 10 χρόνια αλλά μόνος του.

Μιλώντας αποκλειστικά στον βασιλικό συντάκτη της εφημερίδας «Sun», Matt Wilkinson, ο Hugo ρωτήθηκε για το πού πιστεύει ότι θα βρίσκεται ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex σε δέκα χρόνια.

«Νομίζω ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Αν γυρίσει σπίτι, θα είναι πολύ ωραίο γι’ αυτόν, γιατί δεν το θέλει ιδιαίτερα. Είναι αρκετά θυμωμένος νομίζω», ανέφερε ο ιστορικός. Με τον δημοσιογράφο να τον ρωτάει: «Πιστεύεις ότι θα γυρίσει σπίτι μόνος του;».
«Ναι, το πιστεύω. Ο βασιλιάς, όπως έχω αναφέρει και πριν, του έχει αφήσει ορθάνοιχτη την πόρτα για να το κάνει αυτό. Και έκανε τόσο καλή δουλειά πριν… φαινόταν τόσο χαρούμενος», απάντησε ο Hugo Vickers και συνέχισε: «Συνήθως είσαι ευτυχισμένος όταν κάνεις το καθήκον σου και το κάνεις για τους άλλους ανθρώπους και κάνεις τα πράγματα να παίρνουν ζωή.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι τρομοκρατημένος να μην χάσει τη Meghan και φαίνεται ελαφρώς τρομοκρατημένος και από εκείνη για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω τον Χάρι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτή δεν είναι η ζωή που ίσως ήθελε»
Τόνισε δε πως είναι ασυγχώρητο το στρες που δημιούργησε στη Βασίλισσα Ελισάβετ η Meghan Markle τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 15:27