Στα μαχαίρια η Μαντόνα με την Πάλτροου

10.06.2010
Μιλώντας παλιότερα για την 51χρονη βασίλισσα της ποπ, η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός την είχε χαρακτηρίσει ως "κάτι σαν την μεγαλύτερη αδελφή της". Τελευταία όμως, φαίνεται ότι οι δυο κολλητές τα... τσούγκρισαν.


Μιλώντας παλιότερα για την 51χρονη βασίλισσα της ποπ, η 38χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός την είχε χαρακτηρίσει ως "κάτι σαν την μεγαλύτερη αδελφή της". Τελευταία όμως, φαίνεται ότι οι δυο κολλητές τα... τσούγκρισαν!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται έντονες φήμες για τσακωμούς μεταξύ της Μαντόνα (Madonna) και της Γκούινεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow). Όμως, οι τελευταίες πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού "Us" θέλει τις δύο γυναίκες να μην μιλάνε μεταξύ τους, πια, χωρίς όμως να δίνει παραπάνω πληροφορίες για τον λόγο που τις έφτασε σε αυτό το σημείο.

Το νέο έρχεται ύστερα από εικασίες μηνών σχετικά με τη συγκεκριμένη σχέση, ιδιαίτερα μετά από κάποια "παράξενα" σχόλια της Πάλτροου, τα οποία τώρα επιδέχονται άλλης ερμηνείας.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο στη "Vogue", η δημοφιλής ηθοποιός είχε αποκαλύψει ορισμένα κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα της. "Μπορώ να γίνω κακιά. Μπορώ να υποκύψω στο κουτσομπολιό. Μπορώ να 'κόψω' ανθρώπους και σίγουρα να επιδιώξω εκδίκηση", δήλωσε με πάθος ενώ στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο συγκεκριμένη. "Για την ακρίβεια, αυτή την εποχή βιώνω μια τέτοια κατάσταση με μια φίλη μου, με την οποία είμαι πολύ θυμωμένη. Η εκδίκηση όμως, τελικά με ξοδεύει και δεν με κάνει να νιώθω καλύτερα, έτσι κι αλλιώς".

Εκείνοι που ξέρουν, ήταν σίγουροι ότι πίσω από τις λέξεις κρυβόταν η Μαντόνα. Εξάλλου, σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρθηκε ξεκάθαρα σε εκείνη, όταν μίλησε για τη γυμνάστρια Τρέισι Άντερσον (Tracey Anderson). "Καλύτερα που δεν προπονεί τη Μαντόνα πια. Παραπήγαινε το πράγμα! Έχει τόσο πολύ κόσμο να εξυπηρετήσει, που σε έκανε να περιμένεις", είπε, ενώ σίγουρα εννοούσε ότι "Έτσι θα βρει λίγο περισσότερο χρόνο για τους άλλους".

Πάντως, η όλη αίσθηση απέχει πολύ από αυτή που έβγαζε παλιότερη συνέντευξη της Γκουίνεθ, η οποία το 2006, χαρακτήριζε τη Μαντόνα ως τη μεγαλύτερη αδελφή της. "Ό,τι περνούσα εγώ, το περνούσε και εκείνη μαζί μου και μάλιστα δέκα φορές χειρότερα. Μου δίνει τέλειες συμβουλές σχετικά με το πώς να λέω όχι και να φροντίζω τον εαυτό μου", υποστήριζε τότε.

Σύμφωνα με το περιοδικό "US Weekly", η σελίδα στη φιλία των δύο γυναικών φαίνεται πως γύρισε λίγο μετά τον χωρισμό της Μαντόνα από τον Γκάι Ρίτσι (Guy Richie) το 2008.

Πριν από αυτό, είχαν κοινή πορεία ως δύο Αμερικανές που ζούσαν στη Μεγάλη Βρετανία ακολουθώντας τους Βρετανούς συζύγους τους. Θυμίζουμε ότι η Γκουίνεθ είναι παντρεμένη από το 2003 με τον τραγουδιστή των Coldplay, Κρις Μάρτιν (Chris Martin). Έτσι, όταν μετά το διαζύγιό της, η Μαντόνα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, φαίνεται ότι οι δεσμοί άρχισαν να... λύνονται σιγά σιγά.

Πάντως, μιλώντας στη Mail Online, εκπρόσωπος της διάσημης τραγουδίστριας, της οποίας η 13χρονη κόρη μόλις έκανε το πρώτο της εξώφυλλο, δήλωσε: "Δεν υπάρχει κανένας καυγάς μεταξύ των δύο γυναικών".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα