Η δίαιτα της Ελισάβετ Μουτάφη

20.01.2009
Την γνωρίσαμε στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Mega "Βέρα στο δεξί" και από τότε την αγαπήσαμε. Η Ελισάβετ Μουτάφη εκτός από μια πολύ καλή ηθοποιός είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Χάρη στην ισορροπημένη διατροφή που ακολούθησε έχασε 20 ολόκληρα κιλά. Τώρα μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις τη δίαιτά της.

Την γνωρίσαμε στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Mega ''Βέρα στο δεξί'' και από τότε την αγαπήσαμε. Η Ελισάβετ Μουτάφη εκτός από μια πολύ καλή ηθοποιός είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα. Χάρη στην ισορροπημένη διατροφή που ακολούθησε έχασε 20 ολόκληρα κιλά. Τώρα μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις τη δίαιτά της.

Ποιός την πιάνει την Ελισάβετ Μουτάφη. Κι όμως, πριν από μερικά χρόνια τα είχε τα κιλάκια της. Έτσι, αποφάσισε και πήγε σε διατροφολόγο και με μια ισορροπημένη δίαιτα έχασε 20 κιλά. Το ευτύχημα είναι ότι της αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά, που είναι ιδανικά και απαραίτητα στις δίαιτες. Έκοψε το βραδινό φαγητό και τρώει μόνο ένα γιαούρτι με φρούτα, ενώ μετρίασε και τους υδατάνθρακες. Πίνει πολύ νερό και προσπαθεί να περπατάει αρκετά, καθώς δεν προλαβαίνει να κάνει γυμναστική, αφού δεν έχει ελεύθερο χρόνο λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Ποιό ήταν το μυστικό διαιτολόγιο που ακολούθησε για να γίνει η σημερινή κούκλα, με σώμα που όλες επιθυμούν;

Πρωινό: ένα κανονικό μπολ δημητριακά με ένα ποτήρι γάλα 2% λιπαρά.

Μεσημεριανό: ψητό (δεν της αρέσει τόσο το κοτόπουλο) με σαλάτα ωμή ή βραστή ή λαχανικά με ρύζι ή δύο μικρά κομμάτια πίτα.

Βραδινό: φρούτα με γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.

Αν πεινάσει ενδιάμεσα, τρώει φρούτα ή ένα παξιμάδι. Δεν πίνει καθόλου αναψυκτικά και επιτρέπει στον εαυτό της να απολαμβάνει 1- 2 ποτήρια κρασί δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Αν και έχει περάσει πολύς καιρός που η Ελισάβετ έχασε τα κιλά της, τα διατηρεί γιατί έμαθε να τρώει σωστά. Αν κάνει κάποια παρασπονδία, φροντίζει να επανέλθει την επόμενη ημέρα στο διατροφικό της πρόγραμμμα και να μην προλάβει να πάρει κιλά. Δεν πιστεύει στις δίαιτες - αστραπή και απ' ότι φαίνεται αργά και σταθερά κατάφερε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο διατηρεί και λάμπει ολόκληρη, ενώ έχει αλλάξει και την γκαρνταρόμπα της.

Από τη Χρύσα Αντωνίου, Επιμέλεια, Κατερίνα Πατούλια